Eva Longoria, însărcinată? Vezi pozele cu burtica!

De Erika Chivu, pe

Eva Longoria e însărcinată? Aceasta e întrebarea pe care şi-o pun tabloidele din SUA după apariţia acestor poze în care vedeta are puţină burtică.
Eva Longoria a ieşit la cumpărături zilele trecute vizitând câteva magazine de mobilă. Cu această ocazie paparazzi au surprins câteva imagini ciudate, în care vedeta pare să aibă puţin burtică. Deşi nu mai este o puştoaică, Eva e tot timpul în formă maximă şi are o siluetă de invidiat, deci e greu de crezut că a mâncat atât de mult de Sărbători încât să se îngraşe vizibil.
Singura variantă rămasă este aceea că Eva ar fi însărcinată. De altfel, ea a purtat şi o rochie lungă, peste care şi-a pus un hanorac, de asemenea larg, parcă pentru a ascunde secretul…
Eva Longoria este din nou singură. Vezi de ce!
Eva Longoria are 37 de ani şi a fost căsătorită timp de trei ani cu baschetbalistul Tony Parker, de care a divorţat în 2010. De atunci şi-a ales numai iubiţi unul şi unul. Timp de un an s-a întâlnit cu Eduardo Cruz, fratele actriţei Penelope Cruz, apoi a avut o relaţie cu un alt sportiv foarte sexy, mark Sanchez. Nu se ştie dacă în acest moment are o relaţie sau nu.
eva longoria

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter