Dizgrațios! Gigi Hadid a pozat cu păr la subraț

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 12 decembrie 2017, 18:34
Pe cât de ușor ne este să ne-o imaginăm pe Gigi Hadid în ipostaze sexy și provocatoare, pe atât de greu poate digera retina noastră imagini cu superbul model cu... păr la subraț.

Fotografiile au șocat și au stârnit numeroase controverse din cauza părului de la axilă care, cu siguranță, nu este o urmare a faptului că Gigi nu și-a respectat rutina de îngrijire, ci mai degrabă este o idee trăznită de publicitate.

Gigi Hadid cu par la subrat

Fotografiile cu Gigi Hadid care-si expune cu nonșalanță părul de la subraț fac parte din cel mai recent calendar ”Love Advent”, care în fiecare an promovează imagini sexy cu vedetele momentului, cu toate că, în acest context, cuvântul sexy poate căpăta noi conotații.

Gigi Hadid pictorial cu par la subrat

Gigi Hadid, sub hashtag-ul ”stay strong”, militează pentru un stil de viață activ și puternic. Totodată, ideea de bază a pictorialului este surprinsă și într-un video de promovare în care frumoasa Gigi execută câteva mișcări de box, acesta fiind, de altfel, și sportul pe care îl practică cu regularitate pentru a se menține în formă.

În această ediție a calendarului, fotograful Phill Poynter le-a surprins și pe Bella Hadid, Rita Ora, Sick Woods și Emily Ratajkowski.

Citește și – Wow! Bella și Gigi Hadid sunt superbe, dar iată cum arată mama lor

Citește și Gigi Hadid și Kate Perry, acces interzis în China. Care este motivul

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter