Dieta cu care Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme

De Geo Berciu, pe Ultimul update Miercuri, 13 mai 2015, 16:15

Corina Chiriac este una dintre cele mai stilate prezenţe din showbiz-ul românesc, iar silueta ei stârneşte admiraţie chiar şi la 64 de ani, mai ales că dieta pe care a urmat-o timp de aproape un şi jumătate a ajutat-o să dea jos aproximativ 35 de kilograme.
Dacă credeţi însă că o formă fizică deosebită, aşa cum o prezintă Corina Chiriac, este uşor de întreţinut, vă înşelaţi. Îndrăgita cântăreaţă de muzică românească a dezvăluit faptul că s-a confruntat şi ea cu un exces de kilograme de care a scăpat cu o dietă personalizată.
Dieta cu care Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme

Pentru că nu era adepta unui regim drastic, Corina Chiriac a apelat la un nutriţionist, care i-a recomandat o dietă disociată, care consta în cinci mese pe zi, trei mese principale şi, între ele, două gustări.
Dieta cu care Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme

Programul încărcat nu a determinat-o să nu respecte regulile dietei. „Găteam seara şi a doua zi plecam cu tot felul de castroane în care îmi puneam un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, peşte la grătar cu spanac opărit, legume înăbuşite, caşcaval cu ardei gras. Şi astfel, între două filmări sau două drumuri, făceam pauză şi mâncam. Întodeauna aveam termosul cu ceai sau îmi cumpăram apă plată”, a mărturisit artista într-un interviu mai vechi.
Dieta cu care Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme

Aceasta a renunţat definitiv la prăjeli, zahăr, sucuri şi pâine, iar dulciuri mănâncă extrem de rar.
„Alimentele dăunătoare le-am împuţinat, întâi le-am eliminat din cauza sănătăţii, dar apoi o dată pe lună pot să gust pizza sau tort. Nu mai am tentaţii mari, dulciuri mănânc rar. Prefer ciocolata de 80% cacao. Nu mai fac excese, gust şi astfel mâncarea nu mai reprezintă o tentaţie pe care să nu o pot stăpâni”. Deşi a scăzut în greutate, Corina Chiriac continuă să urmeze acest regim şi în prezent.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter