Cori Gramescu îl prezintă pe medicul care te poate slăbi oricât în timp record mâncând grăsimi!

Ultimul update Luni, 14 octombrie 2019, 12:18

Cori Gramescu îl va avea duminică această, la sala ei, ca invitat la Lady Fit Summer Convention, pe Dr. Andrei Laslău, medic chirurg, autorul mai multor teze apărute în publicația de nutriție de la Universitatea Cambridge, Marea Britanie.
Acesta este primul medic român care susține dieta ketogenica, (Keto), cea care a ajutat-o pe Cori Gramescu să slăbească aproape 40 de kilograme în urmă cu opt ani.
Andrei Laslău vine să răstoarne miturile clasice în privința slăbitului și va prezenta metoda prin care orice organism poate scăpa de cel puțin 4 kilograme în doar 7 zile, fără înfometare.
Întâlnirea cu publicul, atât cu femei, cât și cu bărbați, are loc duminica aceasta la sala Lady Fit, între orele 10-18, interval în care se vor putea testa noile metode de fitness pe care Cori le-a adus în premieră în România și care sunt 100% compatibile cu dieta Keto. Va fi, practic, o întreagă zi în care cei care doresc să slăbească vor afla cele mai rapide și sigure metode.
La seminarul life coaching ținut de Andrei Laslău, completat de cel de cooking ținut de Cori Gramescu, invitații vor învăța ce alimente să aleagă și cum să le combine pentru a avea rezultate uimitoare în atât de scurt timp, la fix pentru a arată bine în sezonul estival.
Termenul limită de înscriere este 15 iunie, iar accesul la eveniment costă 50 de lei și acoperă toată ziua, plus vouchere de trei antrenamente gratuite la sală și tratamente de înfrumusețare la Perfect Lines.

A slăbit 20 kg într-o lună și jumătate
Cori Gramescu îl prezintă pe medicul care te poate slăbi oricât în timp record mâncând grăsimi!

Prin dieta Keto, Dr. Andrei Laslău a slăbit, la rândul lui, 20 de kilograme în doar o luna și jumătate. Din bărbatul cu burtă și cu colaci de grăsime în jurul taliei, Andrei a ajuns să aibă un trup bine tonifiat și sănătos, fapt care i-au făcut pe mulți să creadă că a suferit operație de micșorare a stomacului, rezultatele fiind comparabile.

Cum funcționează dieta Keto?

Dieta Ketogenica reduce la minimum consumul de carbohidrați și oferă proteine și grăsimi sănătoase ca alternativă.

Oamenii cred că mâncând puține grăsimi slăbești, deși este exact pe dos. Cea mai bună metodă de a slăbi este să mănânci mai multe grăsimi și să restrictionezi la maxim carbohidrații, în special zaharurile simple. Și funcționează cu niște beneficii delicioase. Salate cu avocado, nucă de cocos, nuci cu smântână, ouă prăjite în unt, supă de pui a la grec, mușchiuleț de vită în sos de brânză gorgonzola, alune de pădure, migdale, semințe, o infinitate de posibilități, multe extrem de ușor de gătit!
Ideea e că trebuie să mănânci grăsimi! 65% grăsimi, 30% proteine, 5% carbohidrați sau chiar deloc. Dieta e extrem de sănătoasă! Te ajută să scapi de colaceii și aripioarele din jurul taliei, să obții un abdomen mai plat, iar eficiența ei nu depinde de conformația corporală pentru că atacă o cale metabolică pe care o are orice om normal – activează la maximum TAG lipază hormonosensibila”, explică dr. Andrei.
Foto: PR

Afla mai multe despre ce inseamna dieta keto si meniul recomandat pentru ea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter