Claudia Pavel, „Cream”, este tot singură. „Liberă, așa cum voi fi întotdeauna!” Dezvăluirile artistei din viața privată

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 august 2022, 16:58

Claudia Pavel (37 de ani) nu se află momentan în nicio relație și își dedică tot timpul creșterii fiului său, Noah (9 ani). Cântăreața a fost invitată în platoul emisiunii “Vorbește lumea” și a făcut acolo diverse dezvăluiri despre viața personală.

Claudia, cunoscută sub numele de scenă drept “Cream”, a dezvăluit că nu este implicată în nicio relație amoroasă în momentul de față.

În momentul de față sunt liberă, așa cum voi fi întotdeauna. Cred în iubire, dar nu are nicio legătură cu lipsirea de libertate – a spus Cream.

Artista a spus că nu a simțit niciodată presiune din partea familiei pentru a se căsători, ci din contră, părinții ei au îndemnat-o să fie mereu independentă și pe picioarele ei.

Nu, nu, părinții mei sunt exact opusul. Lucrul pe care l-am auzit mereu de la mama a fost: „Mamă, tu să te duci la școală, să ai cariera ta, să fii pe picioarele tale. Când ai vrut să închizi ușa mamă, o închizi”. Eu cam în stilul ăsta am fost crescută. (…)

În momentul în care ai un copil, tu, ca femeie, trebuie să fii 100% sigură că poți să-l crești singură.  Niciodată n-am visat la ziua nunții. Încă nu visez. Nu cred că este nimic în neregulă. Fiecare vine pe lumea asta cu un scop, cu o menire. Este ok să nu faci copii, este ok să nu te măriți. Este în regulă să faci ceea ce te face pe tine fericit – a adăugat artista.

Claudia Pavel, Cream, este tot singură.

Claudia s-a despărțit de tatăl lui Noah în urmă cu câțiva ani. Bărbatul, de origine americană, locuia în SUA și se pare că diferențele culturale dintre el și Claudia s-au numărat printre motivele despărțirii.

Am plecat în SUA unde m-am îndrăgostit de tatăl copilului meu. Cariera mea era în România, dar am rămas gravidă. Am alăptat doi ani de zile. Copilul meu a fost și este prioritatea mea și cam despre asta este vorba. E un pic mai complicat.

Viața mea privată este viața mea privată. Eu îmi respect copilul mai mult decât orice pe lumea asta și acestea sunt intimități ce țin de viața copilul meu. Tatăl copilul meu este un om pe care o să-l iubesc pentru totdeauna, pentru că mi l-a dăruit pe Noah și pentru că este parte din Noah.

Citeşte şi: Marii absenți de la nunta extravagantă a lui Jennifer Lopez și Ben Affleck

Citeşte şi: Cristina Cioran a slăbit 8 kg în 10 zile. „Nu mi-a fost foame!” Ce dietă a ținut vedeta

Citeşte şi: Gerard Pique și noua iubită, Clara Chia Marti, gesturi tandre în public

Citeşte şi: Câte operații estetice are Brigitte Pastramă și cum arăta înaintea lor

Diferențele de cultură erau foarte mari. Și să știi că ginecologul meu mi-a spus când eram gravidă că mă sfătuiește să mergem la terapie de cuplu, pentru că diferențele de cultură sunt extrem de mari și o sa ne dăm seama de asta în momentul în care bebelușul va veni pe lume.

Probabil și ăsta a fost un motiv (n.r al despărțirii). Dar cred că nimic nu este întâmplător în viață. Eu cred că noi ne-am întâlnit să-l facem pe Noah, eu m-am născut în momentul în care l-am născut pe Noah și el este lumina ochilor mei. Eu nu am existat până el nu a venit în viața mea.”, a declarat Claudia Pavel, acum câiva ani, în emisiunea Xtra Night Show.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter