Cele mai îndrăznețe ținute la MTV Europe Music Awards 2021

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 noiembrie 2021, 16:49

MTV Europe Music Awards 2021 s-a desfășurat duminică, 14 noiembrie, în Ungaria, la Budapesta. Pe lângă premii, atracțiile serii au fost și ținutele purtate de vedete pe covorul roșu de la  la Papp László Budapest Sportaréna. Iar unele dintre ele au fost foarte îndrăznețe.

MTV Europe Music Awards 2021, unele dintre cele mai importante premii din industria muzicală, au fost acordate duminică seara în Ungaria. Pe covorul roșu, vedetele și-au făcut apariția atât în ținute elegante, cât și în ținute sexy sau sport. Unele dintre ele au ales însă costumații de-a dreptul excentrice.

Citește și: Linda Gray, celebra”Sue Ellen” din Dallas, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles. Cum arată la 81 de ani

Cât a luat Mircea Badea la BAC. Bianca Drăgușanu a avut rezultate mai bune ca el

Mama Ralukăi, operată de diabet. „Există operație de diabet tip 2, nu mulți știu acest lucru”

Ghicești cine e? Îndrăgitul artist suferea de strabism în copilărie

Premii MTV Europe Music Awards 2021

Marii câștigători ai serii au fost Ed Sheeran şi BTS. Cântărețul britanic a câștigat „Cel mai bun artist” şi „Cel mai bun cântec” pentru „Bad Habits”, care s-a lansat în 25 iunie 2021, iar până acum a strâns 225.021.854 de vizualizări pe YouTube.

Trupa sud-coreeană a primit cele mai multe premii: „Cel mai bun grup” şi „Cel mai bun artist pop”, precum şi „Cel mai bun artist K-Pop” şi „Cei mai buni fani”, potrivit mtvema.com.

Cea de-a 28 ediție a premiilor MTV Europe Music Awards 2021 i-a adus lui Maluma, „cel mai bun artist latino″. Cea mai bună trupă rock a fost formaţia italiană Maneskin, câștigătoarea Eurovision 2021, iar Nicki Minaj a câștigat la categoria hip-hop.

Taylor Swift a fost declarată cea mai bună artistă americană, în timp ce rapperiţa americană Saweetie, a câștigat premiul pentru „cel mai bun artist debutant”.

În schimb, Justin Bieber, care a avut cele mai multe nominalizări, nu a primit niciun trofeu.

Gala, despre care MTV spunea că va promova egalitatea şi vizibilitatea drepturilor LGBTQ+, a inclus și primul show de până acum a unui artist transgender, germanul Kim Petras.

Printre cei care au mai urcat pe scenă se mai numără One Republic, Imagine Dragons, Griff, Girl in Red.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter