Oana Tache- accesorii pe piele si din piele pentru un nou sezon de emisiuni MTV!

De Unica.ro, pe

MTV Fresh, in fiecare duminica, de la 16:00 si TOP 10 MOST VIEWED in fiecare sambata, de la 10 dimineata sunt noile emisiuni prezentate la MTV de Oana Tache.
In fiecare weekend VJ-ita aduce cele mai noi videoclipuri si ia la intrebari cei mai pe val artisti. In ceea ce priveste look-ul, Oana, care de-a lungul timpul s-a reinventat vestimentar de foarte multe ori, a facut o optat din nou pt o noua schimbare eclectica de atitudine si look!

Purtand o rochie alba cu spatele gol, Vj-ita MTV, pe care o puteti asculta in fiecare saptamana pe 89,5 FM la DanceFM TOP 20, lasa la vedere un nou tatuaj! Facut cu henna, noul accesoriu corporal da impresia unei dantele, insa asta nu e tot- inspirandu-se din stilul exoticului carnaval de la Rio- Oana a ales tot ca accesorii o pereche de gene false albastre care aduc un plus de culoare tinutei alb negre.

Dar dpdv vestimentar transformarea a inceput inainte de B’ESFEST, eveniment de la care Oana Tache a transmis live pentru MTV si unde a facut senzatie cu outfit-uri GLAM ROCK CHICK.

„Am fost asa cum mi-au spus prietenii- o „impielitata”! Stilul rock chick a fost punctul de plecare asa ca am mers mult din punct de vedere vestimentar pe combinatii de materiale fluide plus elemente de piele, make-up-ul a fost unul mai agresiv- smokey eyes iar in ceea ce priveste hairstyling-ul impletiturile au fost de baza. La fel si cizmele de cauciuc care n-au lipsit in niciuna dintre zile- e bine sa fii pregatit.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter