Ce se va întâmpla cu Inna acum, după despărţirea de iubitul manager?

De Sandra S., pe

De câteva zile se vehiculează că Inna şi Lucian, iubitul, care îi este şi manager, s-ar fi despărţit. Mai mult, el a fost şi surprins în compania unei alte tinere, o elevă de clasa a XII-a, pe care ar vrea s-o transforme într-o cântăreaţă celebră, astfel că nu rămâne decât să ne întrebăm: Oare cu Inna ce se va întâmpla mai departe?
Inna este acum celebră în întreaga lume şi s-ar crede că în timp a adunat destule contacte încât să-şi poată menţine singură cariera pe linia de plutire, însă, de obicei lucrurile nu stau aşa. Managerul este cel care ţine legătura cu celelalte persoane importante pentru cariera artistului.
Lucian Ştefan, managerul care a făcut minuni pentru cariera Innei – el a fost cel care a făcut-o cunoscută aproape peste noapte, i-a adus foarte multe concerte în întreaga lume, turnee, şedinţe foto şi invitaţii la emisiuni – acum are în plan să ridice pe plan profesional o altă tânără, o elevă la Arte, în vârstă de 19 ani.
Inna şi Lucian au evitat adesea să discute public despre relaţia lor, însă cântăreaţa a rupt tăcerea în urmă cu câteva zile, enervată la culme de un zvon potrivit căruia ea ar fi fost umilită şi dată afară din casă de către iubitul ei. Ea a scris pe pagina sa de Facebook că este doar o minciună şi că „indiferent ce s-ar întâmpla între ei doi, Lucian rămâne în continuare persoana în care ea are cea mai mare încredere”.
Cu toate acestea, dacă Lucian urmează să-şi concentreze atenţia asupra elevei de 19 ani, Inna ar putea rămâne pe dinafară şi, dacă într-adevăr s-au despărţit – cu scandal sau fără – cu greu ne vine să credem că Lucian Ştefan va acorda la fel de multă atenţie Innei şi ne gândim că va avea de suferit pe plan artistic.
Voi ce părere aveţi, ce se va întâmpla cu Inna mai departe?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter