Beyonce și Jay-Z, pictorial sexy pentru promovarea turneului lor

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 12 iunie 2018, 19:18
Citește și:

Beyonce și Jay-Z, pictorial sexy pentru promovarea turneului lor comun,  On the Run II. Albumul cu fotografii sexy poate fi procurat de fani la concertele lor.

Beyonce și Jay-Z și-au surprins din nou fanii cu o serie de fotografii nemaivăzute până acum, din intimitatea lor. Ca parte din turneul lor comun, On the Run II, albumul poate fi cumpărat de cei prezenți la spectacolele lor, conform Elle.com.

Deși și-au ținut mulți ani relația departe de ochii presei, cei doi artiști au demonstrat cu acest turneu nu doar faptul că nu se despart din cauza infidelității lui Jay-Z, așa cum s-a speculat, dar că se iubesc și sunt mai uniți ca niciodată.

În cadrul show-ului pe care l-au pregătit, publicul poate vedea, pe ecranele amplasate în spatele scenei, o serie de fotografii și video-uri personale ale cuplului. Într-una din filmări, cei doi lasă de înțeles că și-au reînnoit jurămintele, odată cu aniversarea căsniciei lor, iar la final apare mesajul: „This is real love”” (Aceasta este dragoste adevărată).

Câteva dintre imaginile provocatoare au apărut deja pe social media, spre încântarea fanilor. Într-una din ele, Beyonce apare topless, stând în pat lângă soțul ei, rapperul Jay-Z.

#TSRBaeWatch: #TheCarters enjoying that good cuddle weather 🍰👀 (Swipe)

O postare distribuită de The Shade Room (@theshaderoom) pe

Cea de-a doua fotografie a stârnit și mai mult imaginația fanilor, de data aceasta cuplu pozând nud, îmbrățișându-se afectuos.

#JayZ x #Beyonce for #OTRII tour book

O postare distribuită de Hip Hop N More (@hiphopnmore) pe

Jay-Z (48 de ani) şi Beyoncé (36 de ani) s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008, iar pe 7 ianuarie 2012 s-a născut fiica lor, Blue Ive. În iunie 2017, Beyoncé a adus pe lume gemeni, o fetiţă şi un băieţel, pe nume Rumi şi Sir.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter