Artistul Nane, mesaj pentru cei care i-au vandalizat mașina: „De ce nu mi-ai făcut ceva mie?”

După ce cântărețului Jador i-a fost vandalizată mașina vara trecută, i-a venit rândul altui artist cunoscut de la noi să-și găsească mașina deteriorată. Nane (30 ani) recunoaște că, odată cu celebritatea, se pot întâmpla „lucruri nebunești”. Artistul le-a transmis și un mesaj celor care îl șicanează.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Ștefan Cherescu, pe numele său real, susține că „îi place să fie bine cu toată lumea”, însă dacă se întâmplă să fie provocat, atunci e normal să existe și reacții.

„Dacă cineva are o problemă cu mine, știe că mereu sunt primul care o adresează personal, la telefon. Nu-mi place să las lucrurile așa. (…) Când devii foarte vizibil la un moment dat, se pot întâmpla lucruri nebunești”, a comentat el.

Ce mesaj le-a transmis Nane celor care i-au vandalizat mașina

Artistul și-a găsit mașina „făcută varză”, dar asta se întâmplă când ești „Nane și cânți rap/trap”. Ștefan Cherescu este unul dintre cei mai cunoscuți și cotați cântăreți români, lansând de-a lungul timpului hituri de milioane de vizualizări, printre care single-uri și colaborări cu alte nume mari din industrie, ca Delia, Irina Rimes sau Alina Eremia.  

„Sunt de acord cu orice, avem probleme, avem discuții, dar să te apuci să dărâmi lucrul unui om… chestiile astea costă bani și, într-un final, va trebui să dai bani. Dacă ai o problemă cu mine, de ce nu mi-ai făcut ceva mie? Aștepți să mă culc, îmi parchez mașina la hotel și vii și o dai cu făină și o zgârii cu briceagul. Pe de altă parte, înțeleg cât de tare se droghează lumea, cât de important e să fii viral. Dacă asta îi face fericiți, eu oricum am CASCO”, a mai continuat Nane la podcast.

Experiențele similare prin care au trecut și alți artiști

Vara trecută, în timp ce se afla la un concert în Constanța, artistul Jador și-a găsit mașina vandalizată. Făptașul a spart geamul automobilului și i-a furat portofelul. Ulterior, Jador a publicat imaginile cu mașina lui pe Instagram, scrie Viva.ro.

El a făcut apel la persoana care i-a deteriorat automobilul să păstreze banii, dar să-i înapoieze actele. Artistul avea nevoie de buletin pentru următoatele concerte și pentru a putea pleca în Germania.

„Te duci la spectacol și ia uite oamenii ce fac la mașină! Nu mai avem geam. Cel care a luat portofelul din mașină, te rog frumos, ia banii și golește-l. Ia portofelul și aruncă-l la o secție de Poliție, fă ceva ca să fie bine! Te rog eu frumos, că trebuie să plec în Germania”, a transmis Jador într-un InstaStory, la acea vreme.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter