Anastasia Lazariuc, despre Ileana Lazariuc și nepoți: „E dreptul copiilor să facă ce vor, noi îi aducem pe lume, dar nu-i și dirijăm”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 03 martie 2023, 18:28

E cu gândul la Republica Moldova și la locurile dragi de acolo. Anastasia Lazariuc (69 ani) abia așteaptă să revină acasă, și pe 17 martie acest lucru se va întâmpla, pentru că va cânta la Chișinău. Cât privește industria muzicală din România, artista e dezamăgită că piesele ei nu se mai difuzează la radio.

I-ar plăcea ca Ileana Lazariuc, fiica ei, să revină pe scenă, dar nu îndrăznește să spere.

Anastasia Lazariuc, despre fiica ei Ileana: „Deciziile îi vor aparține, așa cum mi-au aparținut și mie”

“Ileana are 40 de ani, nu mă bag să iau decizii asupra vieții ei. Important e că-i sănătoasă și va rămâne cel mai frumos și iubit copil. Deciziile îi vor aparține, așa cum mi-au aparținut și mie, atunci când mama nu era de acord să cânt, dar eu am făcut asta.

Mama era înțeleaptă, ea știa doar că o femeie nu trebuie să fie pe drumuri, ci să stea acasă să-și crească copiii. Asta și-a dorit. Dar eu am vrut altceva, și am făcut ce mi-am dorit. E dreptul copiilor să facă ce vor, noi îi aducem pe lume, dar nu-i și dirijăm.

Evident că le dăm sfaturi, dar ei aleg, mai ales când se fac mari. Noi părinții trebuie să avem răbdarea și împăcarea să-i lăsăm să meargă pe drumul lor. Au și ei planul lor divin, de undeva, fiecare să facă ce-i e dat”, spune Anastasia Lazariuc pentru Impact.ro.

Anastasia Lazariuc: “Bunică nu prea mai sunt”

Cum nepoții au crescut, solista are acum mai mult timp pentru propriile trări.

“Bunică nu prea mai sunt, copiii sunt mari, nepoții au crescut și ei. Timpul trece foarte repede. Acum trebuie să mă gândesc la mine, să mă ocup de mine, să mă gândesc la ce nu am avut în tinerețe. Să mă bucur de viață, de tot ce e frumos, de tot ce ne-a lăsat creatorul”, mai spune ea.

„Am lansat o grămadă de piese frumoase. Sigur că este trist că nu se mai difuzează pe posturile de radio”

Muzica i-a oferit multe satisfacții, dar schimbările pe care le trăiește astăzi o dezamăgesc.

“Am lansat o grămadă de piese frumoase. Sigur că este trist că nu se mai difuzează pe posturile de radio și piese vechi scrise de oameni de mare valoare. Lucrurile s-au schimbat nedrept și dur pentru generația noastră.

Sunt mult mai multe posturi decât pe vremuri și ascultăm foarte multă muzică străină, toți ne-am americanizat. Sigur, nu sunt eu în măsură să judec aceste lucruri. Cei care vin o să-și lase amprentele lor”, adaugă Anastasia Lazariuc.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter