Amanda Seyfried vs. Emma Stone

De Viva.ro, pe

Cele două blonde cu ochi verzi se numără printre cele mai populare actriţe din noul val. Amanda Seyfried şi Emma Stone au început timid cu roluri în seriale tv, s-au remarcat jucând în comedii romantice, iar acum obţin roluri din ce în ce mai serioase.

Asemănări

DEBUT LA 11 ANI. Amanda Seyfried şi-a început cariera de model la 11 ani şi a apărut în diverse campanii, printre care şi una alături de Leighton Meester („Gossip Girl”). La aceeaşi vârstă, Emma Stone debuta în piesa „The Wind in the Willows” („Vântul prin sălcii”), pusă în scenă la un teatru regional din Phoenix, Valley Youth Theatre.

AU ALES NEW YORK-UL ÎN DEFAVOAREA LOS ANGELES-ULUI: La 15 ani, cu ajutorul unei prezentări Power Point intitulată „Project Hollywood 2004”, Emma Stone încerca să îşi convingă părinţii să se mute în L.A. După şase ani visele ei s-au schimbat, iar în 2009 a renunţat la strălucitorul Hollywood şi s-a mutat împreună cu iubitul ei, Andrew Garfield, în Greenwich Village din New York. Un an mai târziu, Amanda şi-a cumpărat un apartament în acelaşi cartier, în speranţa că se va muta acolo împreună cu partenerul ei de la acea vreme, Dominic Cooper.

RESPINSE LA ÎNCEPUTUL CARIEREI. Astăzi se numără printre cele mai frumoase şi populare actriţe din noua generaţie, dar drumul către succes a fost pavat cu obstacole.
Vezi continuarea pe viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter