Emma Stone este însărcinată! Primele imagini cu burtica

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 05 ianuarie 2021, 17:43

Emma Stone (31 de ani) și soțul ei, producătorul Dave McCary (34 de ani), vor deveni părinți. Perechea s-a căsătorit în secret anul trecut. Actrița a fost surprinsă purtând verigheta în luna mai, în timpul unui interviu virtual cu actrița Reese Witherspoon.

Emma Stone este însărcinată! Primele imagini cu burtica

„Emma este însărcinată și iubește viața de după căsătorie!”, a declarat o sursă pentru E! News. Într-o serie de fotografii surprinse recent de paparazzi în Los Angeles, Emma poartă o ținută all-black și își mângâie burtica.

Atât Emma, cât și Dave au păstrat detaliile relației lor departe de presă. Cu toate acestea, într-un interviu oferit revistei Elle în vara anului 2019, Emma dezvăluia:

„Perspectiva mea referitoare la copii s-a schimbat odată ce am crescut. Niciodată nu am fost bonă sau ceva. Când eram adolescentă, îmi spuneam că niciodată nu mă voi căsători și că nu voi avea nici copii”.

„Crescând am realizat că îmi doresc să mă căsătoresc și să am copii!”, a încheiat atunci actrița. Cuplul și-a anunțat logodna în luna decembrie a anului 2019.

Dave, producătorul emisiunii Saturday Night Live, a publicat o imaginea atât cu ei doi, cât și cu inelul de logodnă prins în ceață. În noiembrie 2017, Emma și Dave au fost pentru prima dată surprinși împreună în New York, Statele Unite ale Americii.

În luna ianuarie a anului trecut, perechea a participat la gala premiilor SAG (Screen Actors Guild) 2019, unde Emma era nominalizată în două dintre categorii.

Actrița și scenaristul merg rareori la astfel de evenimente împreună. Presa internațională bănuiește că cei doi s-ar fi cunoscut în urmă cu trei ani, când Emma a găzduit una dintre edițiile emisiunii Saturday Night Live, în decembrie 2016.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shahd 🌻| Fan Page (@emmastonex_)

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Prima imagine cu chipul fiului Dianei Dumitrescu. „Cât este de gingaș!”

De ce afecțiune suferă Delia? Provoacă anxietate, furie sau chiar stări de panică

Mădălin Ghenea, primele declarații după ce s-a scris că formează un cuplu cu jucătorul de fotbal Nicolo Zaniolo

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter