Update | Şocant! Fostul premier Adrian Năstase s-a împuşcat în gât

Fostul premier Adrian Năstase s-a împuşcat în gât, în momentul în care poliţiştii au venit la locuinţa sa pentru a-i prezenta mandatul de executare a pedepsei de doi ani de închisoare.
UPDATE: 12.00: Adrian Năstase a ieşit din operaţie. Fostul premier a stat aproximativ două ore în sala de operaţii, sub microscop.
Medicii au afirmat că operaţia a fost un succes şi starea pacientului este bună, anunţă Realitatea.
UPDATE:Fostul premier are patru plăgi şi va fi operat sub microscop, potrivit Mediafax.
Fostul premier are patru plăgi în urma tentativei de sinucidere de miercuri seară, iar operaţia la care urmează să fie supus va presupune, în primul rând, îndepărtarea ţesuturilor distruse pe traseul glonţului.
Adrian Năstase le-a cerut permisiunea poliţiştilor să îşi ia nişte cărţi din biroul său, potrivit surselor citate.
Fostul premier a profitat de moment şi ar fi încercat să se sinucidă cu un pistol. Unul dintre poliţişti a încercat să îl oprească, dar fostul premier s-a rănit în zona gâtului. Ambulanţa l-a dus pe Năstase la Spitalul Floreasca.
 
Surse citate de Antena 3 susţin că în momentul în care poliţiştii au venit cu mandatul la locuinţă, Năstase ar fi intrat în bibliotecă sub pretextul luării unor cărţi, acolo unde a scos un revolver de calibru 9 mm din sertar şi s-a împuşcat. De asemenea, se pare că unul dintre oamenii legii a intervenit în ultimul moment şi a reuşit să schimbe traiectoria glonţului.
Se pare că Năstase are trei plăgi la gât, în urma împuşcării, este stabil şi conştient.
Citeşte mai multe pe Libertatea.ro.
Foto: Libertatea
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter