Irina Nicolae a mers până în China pentru a produce mascota Dovlecel

De PR, pe

Irina Nicolae s-a întors în ţară săptămâna aceasta pentru a lansa de 1 iunie prima carte-aplicaţie interactivă de iPad pentru copii, „În ţara lui Dovlecel”.
Cu ocazia evenimentului de la Bookfest, la ora 13.00, artista va prezenta în premieră şi mascota Dovlecel, personajul care face furori printre copiii din România.
Perfecţionistă din fire, Irina a dorit ca jucăria să fie realizată la standarde înalte, astfel încât a mers până în China pentru a o produce, apelând la compania care a realizat mascotele de la Jocurile Olimpice de la Beijing.
Mi-am dorit mult să realizez o mascotă şi recunosc că mi-a luat ceva timp până am ajuns la forma dorită şi până am găsit compania care să o producă după cerinţele şi exigenţele mele. Am încercat în România, în Hong Kong, Pakistan, până am ajuns în China şi am găsit compania care a produs mascotele pentru JO din Beijing. Veţi vedea noua mascotă Dovlecel în premieră la lansarea de pe 1 iunie. Sper ca producţia de serie să înceapă în curând„, a declarat Irina Nicolae.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter