Giulia și Bere Gratis se gândesc să extindă colaborarea

De Unica.ro, pe

Giulia Anghelescu și Bere Gratis au fost invitații Cârcotașilor vineri dimineața în studioul Kiss FM, unde au cântat live pentru fani noua piesă „Două inimi” și au vorbit despre colaborarea lor.
„Mie îmi place foarte mult piesa și mi s-a părut o alăturare interesantă”, a declarat Giulia în privința cântecului „Două inimi”.

Mihai Georgescu le-a spus Cârcotașilor că este doar începutul colaborării dintre Bere Gratis și Giulia. „Vom merge împreună la câteva evenimente, unde vom pregăti și alte lucruri în afară de acest cântec, din repertoriul nostru și din cel al Giuliei. O să fie o asociere mai mult decât interesantă”, a afirmat el.

„Mi-a plăcut foarte mult melodia. Acum îmi dau seama că ați adus-o pe Giulia pentru că era ciudat să cântați ‘șapte zile din șapte’ singuri”, a declarat și Mihai Găinușă, după ce invitații au cântat live piesa.

„Mi-au plăcut și versurile despre copii. Nu știu dacă Giulia a fost sinceră când a cântat ‘Într-o bună zi ar fi bine să știi: vor fi și doi, trei copii, patru, cinci, șase’”, a glumit Cârcotașul. „Nu. Eram ușor ironică. Sper că soțul n-a ascultat. Poate nu. Doar unul”, a răspuns Giulia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter