Cea mai frumoasă campioană a României a împlinit 11 ani

De Unica.ro, pe

Anne Marie Bontea este cea mai tânără campioană a României la proba de sărituri peste obstacole. Fetița a împlinit ieri vârsta de 11 ani, iar părinții, rudele și prietenii au felicitat-o și răsfățat-o cu daruri.
Pentru micuța campioană însă cel mai important lucru este a fost să fie alături de caii săi, iapa Tila Tequilla și armăsarul Lopez. Anne este legitimată la clubul „Felix Țopescu” și se antrenează zilnic câteva ore bune alături de antrenorul Luca Ruxandriu. La întrecerile internaționale, Anne concurează doar la probele pentru copii de sărituri peste obstacole, iar la cele naționale participă la diverse probe în funcție de gradul de dificultate. Anne este acum în vacanță însă la toamnă va începe din nou programul de „soldățel”: dimineața va merge la școală, după amiaza la antrenamente iar seara își va face temele.
Copila visează cu ochii deschiși la ziua când o va cunoaște personal pe campioana mondială la echitație Meredith Michaels-Beerbaum. Fericită că are un copil atât de frumos și talentat, Alina Bontea a scris un mesaj superb pe pagina sa de facebook: „Acum 11 ani a venit pe lume Anne Marie, fetița mea dulce, rațiunea mea de a trăi și motivul pentru care îmi doresc, în fiecare zi, să fiu un om mai bun. La mulți ani fericiți și sănătoși, iubita mea mica!!!!”.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter