Naştere – 6 simptome care trebuie să te îngrijoreze după ce ai născut

De Baby, pe

După naştere trebuie să fii foarte atentă la mesajele pe care organismul tău încearcă să ţi le transmită. Sarcina şi naşterea ţi-au solicitat foarte mult organismul, de aceea este posibil să manifeşti anumite simptome anormale.
Temperatura mare (38°C sau mai mult) – temperatura mare, mai ales daca este insotita de frisoane, poate fi un semn de infectie. Nu trebuie sa ignori acest simptom, deoarece o infectie poate fi foarte periculoasa pentru tine. In cazul in care faci o infectie dupa nastere, starea ta se poate agrava foarte repede daca nu este tratata la timp si corect, deoarece organismul tau este inca slabit. Cele mai posibile localizari ale unei infectii sunt incizia operatiei (in cazul in care ai nascut prin cezariana) sau cusaturile epiziotomiei.
Sangerare masiva brusca (poate fi insotita de ameteala, transpiratie si senzatia de lesin). Pierderea de sange este normala dupa nastere, insa in cazul in care observi ca hemoragia este severa (cantitate mare) sau isi schimba culoarea trebuie sa mergi imediat la spital.
Vezi mai multe simptome alarmante pe baby.unica.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter