Intoleranţa alimentară poate fi depistată

De Unica.ro, pe

Dacă te confrunţi cu simptome precum migrene, stări de oboseală permanentă, balonare sau dificultatea de a pierde din greutate, e posibil să ai intoleranţă la unul sau mai multe alimente.
Cum descoperi acest lucru? Cu ajutorul unui kit de testare, care există acum şi în România.

Importând know how-ul laboratoarelor York Test din Marea Britanie, York Test-ul este un produs medical inovator, care identifică intoleranţa alimentară, cauza unor simptome precum migrene, stări de oboseală permanentă, balonare sau dificultatea de a pierde din greutate.

Depistarea intoleranţei alimentare este cu atât mai importantă, cu cât este cauza cea mai frecventă a unor simptome atât de comune.

Atunci când consumăm un aliment la care avem intoleranţă alimentară, organismul are o reacţie de respingere la proteinele conţinute de respectivul aliment şi nu îl digeră corespunzător. Practic, simptomele intoleranţei alimentare, precum durerile de cap, oboseala cronică sau apatia sunt rezultatul luptei pe care organismul o duce cu alimentele care îi fac rău. Acest efect negativ al alimentelor asupra organismului diminuează starea de bine şi ne împiedică să ne simţim în formă 7 zile din 7.

„Deşi intoleranţa alimentară este un subiect destul de puţin cunoscut şi dezbătut în România, probabil mulţi dintre noi îi resimţim efectele în fiecare zi, fără să ştim”, este de parere Prof. Dr. Dan Cheţa de la Institutul de Nutriţie şi Boli Metabolice „N. Paulescu”.

 „Am adus York Test-ul în România convinşi că îi va ajuta pe oamenii de aici să urmeze o dietă sănătoasă pentru ei şi astfel să se simtă mereu în formă. În societatea actuală, mâncarea sănătoasă este încurajată tot mai mult, aşadar este esenţial să ştim care dintre alimentele  sănătoase sunt 100% benefice pentru noi. York Test-ul oferă soluţia”, a declarat Amira Syoufi, Country Manager Gaya Health Services.

York Test-ul identifică intoleranţa la peste 113 de alimente printr-un proces simplu şi eficient, care nu presupune mari eforturi din partea celor care doresc să afle ce alimente nu le sunt benefice. Aceştia pot face York Test-ul chiar la ei acasă, cu ajutorul unui kit special oferit de York Test România. În aproximativ două săptămâni, odată cu aflarea rezultatelor, clienţii beneficiază de o şedinţă de consiliere asupra celei mai potrivite diete, susţinută de un consultant York Test în nutriţie.

Subiectul a câştigat atenţia opiniei publice pentru că doar de curând eforturile de cercetare ştiinţifică au asociat simptomele intoleranţei alimentare cu afecţiunea în sine. York Test-ul transformă procesul de identificare a intoleranţei alimentare într-unul simplu, comod şi sigur.

Despre York Test

York Test Laboratories activează la nivel mondial de peste 25 de ani şi desfăşoară activităţi de pionerat în domeniul testării intoleranţei alimentare şi nutriţiei. Compania a fost apreciată de Regina Marii Britanii, care i-a acordat ‘Premiul pentru cea mai de succes şi inovativă companie’. Mai multe informaţii despre testul de intoleranţă alimentară York Test se găsesc la www.yorktest.ro, iar în România acesta este disponibil la sediul Gaya Health Services din Calea Dorobanţi nr. 42, tel. 0725 444 445, 021 210 26 26.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter