Cum slăbești fără să mergi la sală

De Consuela Stratulat, pe

Lupta cu kilogramele în plus nu este deloc ușoară și ai nevoie de multă voință, pentru a câștiga. Nu este nevoie să mergi la sală, câteva schimbări în stilul tău de viață sunt de ajuns, pentru a te menține în formă.
Mănâncă în fiecare dimineață micul-dejun. Nu degeaba se spune că este cea mai importantă masă a zilei. Îți revigorează metabolismul și te ajută să funcționezi în timpul zilei. În plus, nu vei simți nevoia gustărilor nesănătoase de la birou.
Începe-ți ziua cu exerciții ușoare. Nu ai cum să arăți bine și să fii sănătoasă fără mișcare. Dansează pe melodiile tale preferată, fă câteva exerciții pentru picioare, mergi pe scări, coboară cu o stație mai devreme și continuă drumul pe jos.

Slăbește renunțând la gustările nesănătoase

Ocupă-ți timpul, pentru a nu te plictisi. Specialiștii spun că atunci când suntem plictisiși, ne gândim că ne este foame. Ieși cu prietenii, plimbă-te prin parc, fă curățenie, alege orice activitate care îți face plăcere.
Renunță la biscuiți, chips-uri, pufuleți și alte gustări pe care le ai în sertarul de la birou și înlocuiește-le cu fructe. Cercetătorii spun că ar trebui să consumi cinci fructe pe zi. Pe lângă faptul că vei slăbi, pielea ta va prinde strălucire, datorită complexului de vitamine din aceste produse.
Culcă-te la aceeași oră în fiecare seară și încearcă să nu stai trează până foarte târziu. Cu cât ești mai odihnită, cu atât vei funcționa mai bine și nu vei simți nevoia de gustări care să te energizeze.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter