Cum să începi Anul Nou mai optimistă. Scapă de problemele lui 2013

De Unica.ro, pe

Începe anul 2014 cu dreptul şi lasă în urmă problemele din 2013. Află câteva trucuri psihologice ca să începi Anul Nou mai optimistă. Scapă de problemele vechi şi intră veselă într.o nouă etapă a vieţii tale.
A devenit un obicei ca, imediat după bătaia orologiului care anunţă intrarea într-un nou an, să scoţi pixul şi foaia albă şi să îţi înşiri dorinţele. Dar experienţa te-a învăţat că se împlinesc doar atunci când începi anul cu dreptul.

Eşti superstiţioasă?

În noaptea dintre ani trebuie să ai măcar un lucru nou, de preferat ceva de îmbrăcat, şi nişte bani în portofel. Trebuie să nu ai discuţii neterminate, să restitui toţi banii pe care i-ai împrumutat, să îţi ceri iertare de la toţi cunoscuţii faţă de care ai greşit, iar lista „interdicţiilor” poate continua la nesfârşit.
Sigur că nu te simţi în largul tău dacă dai ascultare tuturor acestor superstiţii, inventate de cei care preferă să arunce la gunoi tradiţia şi să îşi creeze propriile obiceiuri absurde. Păşeşte în noul an cu capul sus, pregătită pentru orice are să urmeze, cu încredere, cu inima deschisă şi cu lista ta de dorinţe personale. Şi, n-ar fi rău dacă ai avea, totuşi, nişte bani în portofel!

Împacă-te cu tine!

Ar fi bine ca la final de an să putem încheia cu toate problemele, să ne plătim datoriile, fie ele băneşti sau spirituale, să ne încheiem socotelile şi să aşteptăm, cuminţi, anul ce are să vină. Dar nu se poate. Poţi să-ţi faci o analiză a ultimului an, să treci în revistă evenimentele mari şi să te asiguri că tot ceea ce ai ales să faci a fost conform cu tine şi cu principiile tale.
Mai pe scurt, înpacă-te cu tine! Poate că nu ai fost mereu cea mai bună, dar ai încercat? Poate că nu ai iubit cât de mult ai fi vrut, dar ai iubit sincer? Au trecut 365 de zile şi vor mai trece tot atâtea până la următoarea întâlnire mare cu tine.
Atunci când tragi linie, fii mulţumită de tine, fii împăcată!
Citeşte mai departe şi vezi cum să începi Anul Nou mai optimistă. Scapă de problemele lui 2013, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter