5 tipuri de sex pentru o viaţă sexuală aşa cum îţi doreşti

De Raluca Cristea, pe

De ce să îţi limitezi experienţele sexuale la nivelul de amatoare când poţi trece la profesionişti? Alternează tipurile de sex!

Ai mai jos 5 tipuri de sex pe care să le alternezi constant ca să ai o viaţă sexuală exact aşa cum îţi doreşti – incitantă şi relaxantă!

Sex… pas cu pas

L-am putea numi şi sex de weekend sau de concediu pentru că presupune timp şi răbdare ca să te bucuri de o experienţă sexuală multisenzorială, romantică şi care te face să te simţi împlinită. În sexul pas cu pas nu contează unde vrei să ajungi, ci mai degrabă ce faci ca să ajungi acolo ( la orgasm). Şi bineînţeles, este sexul care ţine cel mai mult la calitatea preludiului şi la mângâieri, săruturi, atingeri, pentru că despre asta este vorba – răsfăţarea cu afecţiune şi răbdare a corpului.

Morning quickie, nooner, late night snack

Deşi titlul este în totalitate în engleză, sunt de fapt cele 3 denumiri originale ale sexului pe fugă: morning quickie – dimineaţa, nooner – la mijlocul zilei şi late night snack – noaptea târziu înainte să adormi. Toate 3 aparţin tipului de sex quickie, adică o partidă de sex rapidă dar foarte intensă, uneori chiar mai reconfortantă decât o partidă de sex normală. De multe ori locaţia nu este patul şi tot de multe ori, aveţi cam toate hainele pe voi.

Sex confortabil

Este pur şi simplu tipul de sex fără prea multă implicare, nici pe fugă dar nici lung, de care ai nevoie ca să te descarci după o zi grea. Amândoi ştiţi că îl vreţi şi nici nu aveţi mari pretenţii unul de la celălalt, doar sex. Totuşi, nu este o partidă de sex pe care să o repeţi des, pentru că predispune serios la rutină şi exact asta vrem să evităm. Dar, nu putem nega că este tipul de sex prin care vă spuneţi ceva de genul „Da, suntem noi doi, ne cunoaştem şi ştim ce vrem”.

Sex carnal

Este sexul sălbatic, primar, care trezeşte vecinii şi care scoate din tine o latură sexuală, erotică, pe care cu siguranţă o ţii ascunsă de multe ori. Şi tocmai pentru că o ţii ascunsă, o să îţi surprinzi foarte plăcut iubitul atunci când o laşi să se vadă şi o exploatezi cât poţi de mult. Dacă faci sex carnal înseamnă că săruţi pasional, muşti, zgârii, pălmuieşti, gemi, ţipi şi încerci poziţii sexuale cu penetrare intensă.  

Sex dominator

Femeie sau bărbat, vrem să cucerim, să dominăm şi nu este greu de înţeles de ce ne place atât de mult să conducem o partidă de sex. Este plăcut şi excitant să controlezi tensiunea sexuală a cuplului. Dacă vrei să îi gâdili orgoliul şi să îi arăţi cât de femeie te face să te simţi, lasă-l să conducă în poziţia Misionarul sau în orice poziţie sexuală cu penetrare de la spate.

Întoarce foaia, domină şi tu! Alege poziţii sexuale în care stai deasupra şi îi ţii mâinile legate cu o eşarfă sau, eşarfa o foloseşti ca să îl legi la ochi.

Şi, dacă vrei să dominaţi în mod egal, alegeţi poziţia 69!

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter