TEST: Ce tip de SEX ți se potrivește

De Revista JOY, pe

Știi ce tip de libido ai? Se pare că nu partenerul sau tehnica sexuală sunt „responsabili” pentru fericirea noastră în pat, ci ARN-ul fiecăreia. Testul nostru îți va dezvălui ce te face cu adevărat fericită!
Fiecare femeie iubește diferit. Din fericire. Totuși, unele se „chinuie” să aducă satisfacția în pat prin experimente sexuale care, pur și simplu, nu se potrivesc tipului lor de sexualitate. Pe de altă parte, există femei care se simt bine făcând sex normal – chiar foarte bine. Sunt femeile care iubesc autentic, cu pasiune adevărată, fără alte artificii. Pentru fiecare tip principal de sexualitate există alte priorități în viața intimă.
Fiecare dezvăluie o altă „harta” a pasiunii și iubirii, cu puncte individuale unice. La bază acestor hărți se află primele experiențe sexuale, care scot la suprafață temerile, repulsia, primele fantezii erotice cu note predominant pozitive, dar și elemente din copilăria fiecăreia: în ce fel a fost tratat subiectul intimității de către părinți? Cum ți-au arătat afecțiunea?
Prin îmbrățișări, cuvinte sau cadouri? Cum au reacționat în cazul unor mărturisiri intime sau al unor întrebări „rusinoase”, specifice vârstei? Cu ce valori, idoli sexuali sau tip de imagini ai crescut? Chiar și factorii genetici joacă un rol extrem de important: hormonii stimulează curiozitatea, dorință de aventură, empatia și chiar felul în care ne alegem partenerii.
Intră pe e-joy.ro şi fă-ţi testul. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter