Ce spune chipul lui despre comportamentul în dragoste

De Libertatea pentru femei, pe

Educaţia şi bunul-simţ ne spun să nu judecăm oamenii după aparenţe. Cu toate acestea, un chip frumos ne câştigă mai repede simpatia şi încrederea decât altele.
Va fi soţul meu sau doar o relaţie întâmplătoare? Mă pot baza pe el sau nu am nicio şansă? O veche zicală chinezească spune că îţi poţi citi viitorul pe chipul bărbatului de care te-ai îndrăgostit. Trăsăturile feţei sale, semnele particulare pe care uneori nu le iei în seamă îi vor dezvălui caracterul şi sufletul, capacitatea de a se dărui şi de a iubi.

Este făcut pentru căsătorie?

Sprâncele îţi vor răspunde la această întrebare. Dacă sunt unite deasupra nasului, bărbatul pe care îl doreşti pare să fie superficial în relaţiile afective. O căsătorie înainte de 40 de ani se poate termina cu un divorţ rapid. Dar, dacă se căsătoreşte după 40 de ani, va rămâne alături de persoana iubită până la adânci bătrâneţi. Dacă sprâncenele sunt distanţate, este romantic, încrezător în dragoste şi entuziasmat la ideea căsătoriei.

Ar putea fi un soţ practic şi descurcăreţ?

Faţa pătrată denotă o personalitate conservatoare şi o inteligenţă practică. Nasul mai mare, cu nări largi, semnifică dorinţa de stabilitate. Ochii mobili dezvăluie un spirit dinamic.

Va fi un partener responsabil?

Nasul drept indică o persoană care se gândeşte la consecinţele faptelor sale. Buza inferioară egală cu cea superioară trădează controlul dorinţelor. Sprâncenele bine desenate şi mai lungi decât coada ochilor arată că este sincer şi serios. Fruntea înaltă şi lată spune că se gândeşte mult înainte de a acţiona.

Este un bărbat sensibil şi înţelegător?

Fruntea lată şi înaltă indică faptul că toate deciziile lui sunt echilibrate, influenţate atât de raţiune, cât şi de sentimente. Nările înguste arată capacitatea de concentrare şi de rezolvare rapidă a problemelor. Gura dreaptă, cu buzele cărnoase este semnul echilibrului emoţional.

Este doar o relaţie pasională?

Lobul urechii cărnos îţi arată că este atras de aventuri şi de relaţiile trecătoare. Ochii mari şi strălucitori, cu o expresie visătoare, pot fi înşelători. În realitate, ei ascund atracţia pentru micile plăceri ale vieţii şi pentru distracţii. Bărbia ascuţită sugerează plăcerea de a ieşi cu prietenii şi de a petrece serile departe de casă.

Este isteţ şi are simţul umorului?

Fruntea lată şi înaltă este semnul educaţiei şi al inteligenţei. Urechile amplasate puţin mai sus decât colţul sprâncenelor indică o inteligenţă superioară. Buza superioară bine conturată şi uşor ondulată la mijloc trădează o persoană deschisă, comunicativă şi spirituală, care ştie să te facă să râzi din toată inima.

Are un caracter original?

Urechile late, cu lobul îngust trădează atracţia pentru neconvenţional, pentru ideile ieşite din comun.Albul ochilor vizibil deasupra şi dedesubtul irisului denotă o gândire ieşită din tipare, idei excentrice şi lipsite de raţionament. Gropiţa din bărbie este semnul unui artist cu un temperament original.

Sufletul schimbă chipul

Ochii sunt oglinda sufletului, spune o vorbă veche românească. Într-adevăr, „chipul vine din inimă”, cum spuneau învăţaţii chinezi din Antichitate care au pus bazele acestei ştiinţe rafinate de a citi caracterul oamenilor pe chipul lor. Dar tot chinezii mai spun că, dacă-ţi schimbi sufletul, îţi schimbi şi chipul. Cu toţii încercăm să ascundem sau să mascăm anumite trăsături ale feţei de care nu suntem mulţumiţi. Dacă ne-am modela temperamentul, dacă ne-am schimba modul de gândire şi am încerca să fim mai deschişi şi mai optimişti, frumuseţea interioară se va reflecta pe chip. Spre exemplu, faţa pătrată, cu maxilarele pronunţate, trădează o persoană preocupată numai de sine. Dacă această persoană ar încerca să diminueze natura egoistă a firii sale, chipul ei va fi mai destins şi mai plăcut.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter