Sex: Relaţia incestuoasă a celor două surori. Regizată sau nu?

De Sandra S., pe Ultimul update Miercuri, 16 martie 2022, 17:18
Sex

Incestul este unul dintre cele mai răspândite tabuuri culturale, în multe din societăţile actuale. În cele mai multe societăţi moderne există legi privind incestul sau restricţii sociale ce interzic căsătoria între consangvini.
Incestul este contactul sexual între membriii unei familii sau ale rudelor apropiate, ale indivizilor care au un părinte comun, ale celor deveniţi rude prin adopţie sau căsătorie sau ale celor cu aceeaşi descendenţă. Termenul „incest” provine din limba latină, incestus, şi înseamnă impur.
În unele societăţi, relaţiile intime erau practicate între membriii aceleiaşi familii regale – de exemplu în Egiptul Antic se întâmpla acest lucru destul de des – pentru a perpetua descendenţa nobilă. Cu toate acestea, copiii care se nasc din părinţi înrudiţi au mari şanse să aibă boli şi afecţiuni congenitale. Fiecare societate are o părere diferită despre relaţiile incestuoase, însă relaţiile părinte-copil şi frate-soră sunt interzise aproape universal.
Incestul, promovat în România?
Un nou scandal s-a iscat zilele trecute în showbizul românesc: două tinere cântăreţe, surori, au publicat pe o reţea de socializare imagini în care apar în ipostaze sexy, în lenjerie intimă, sărutându-se. Ba chiar, cele două surori, Isa şi Lisa (Roller Sis) se mândresc cu imaginile publicate şi se ceartă cu toţi cei care le critică. În plus, cele două fete susţin că între ele există o atracţie sexuală, că sunt lesbiene şi că se iubesc „altfel decât se iubesc fraţii în mod normal”.
Sex: Relaţia incestuoasă a celor două surori. Regizată sau nu?
Isa şi Lisa au mai declarat în presă că au crescut în Germania, unde oamenii au o gândire mai libertină, iar părinţii lor sunt atât de moderni încât nu au avut nimic de comentat când au aflat că fetiţele lor au o relaţie incestuoasă, spun ele.
Nu putem decât să ne întrebăm dacă într-adevăr s-a ajuns atât de departe încât cele două femei să uite cu totul bunul-simţ şi de moralitate încât să se promoveze în acest fel doar de dragul de a ieşi în evidenţă. Şi dacă în România au ajuns să facă circ cu incestul, cât de departe vom ajunge, până la urmă?
Dragoste, dorinţă sau sex: Tu ce fel de relaţie ai?
Nu orientarea sexuală este contestată în acest caz, ci faptul că sunt surori şi că este evident că vor doar să ajungă în văzul tuturor printr-un scandal de proporţii, pentru că promovează incestul, o relaţie în afara legii şi poluează minţile copiilor care le văd, citesc despre ele şi poate ajung să le imite comportamentul. Nici pentru viitorul lor nu este în regulă să îşi creeze o astfel de imagine, nu vor fi luate în serios niciodată, chiar dacă ar avea talent, tot vor rămâne sub această stigmă.
De ce credem că nu este reală relaţia lor? Chiar ele au recunoscut că adoră să fie în centrul atenţiei şi cum altfel să faci asta mai bine dacă nu printr-un scandal de această anvergură: „De mici am iubit foarte mult să ieşim în evidenţă. […] Eram înnebunite şi îndrăgostite de muzică şi de a deveni cunoscute internaţional”, au spus ele, pentru Cancan.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter