Provocare de Ziua Îndrăgostiţilor: Ai merge într-un club de swingeri? Video

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:19
Sex

Cât de departe ai merge pentru a-ţi reîmprospăta viaţa sexuală? Sex în aer liber? O partidă de amor în 3? Sau poate lângă alte cupluri? Vezi ce înseamnă să faci swinging şi unde poţi face asta în Bucureşti!
Au fost mai multe localuri pentru swingeri în Capitală, însă doar unul a reuşit să reziste, în ciuda tabuului pe care îl promovează. Şi totuşi proprietarii se pot lăuda cu clienţi fideli şi clienţi noi, români şi străini deopotrivă. Am ajuns în Attraction Club într-una din serile trecute şi ne-am putut bucura de un tur privat în tot clubul. Am aflat povestea fiecărei camere din local, am văzut unde se socializează şi, mai departe, unde clienţii localului se dezbracă de inhibiţii (şi de haine) şi trec prin noi şi unice experienţe.

Ce înseamnă „swinging”

Pentru început, este important să afli ce înseamnă swinging şi să fii swinger – comportamentul sexual liber pe care o persoană îl adoptă cu scop recreaţional, făcând sex cu alţi parteneri în afara celui de cuplu. În clubul bucureştean ai ocazia să mergi cu partenerul de cuplu – sau singură în cazul în care nu ai un iubit – şi să cunoşti alte persoane cu minţile la fel de deschise, cu care poţi face schimb de experienţe. Swingul înseamnă divertisment pur fizic, fără legături emoţionale implicate.
Provocare de Ziua Îndrăgostiţilor: Ai merge într-un club de swingeri? Video

Regulile clubului de swingeri

Cea mai importantă regulă a localului este că „nu” înseamnă „nu”. Nu vei fi niciodată obligată să faci ceva ce nu vrei, iar cei care au primit un refuz nu vor mai insista cu propunerile lor. Mai departe, chiar dacă te afli într-un local în care cei mai mulţi oameni sunt acolo pentru a face sex, tu nu eşti obligată nici măcar să ţii de mână un alt bărbat sau o altă femeie.
Poţi încerca numeroase lucruri noi, de la ecouterism (te exciţi sexual când auzi alte persoane făcând sex) şi voyeurism, la actele sexuale cu propriul partener lângă alţi oameni şi până la schimbul de parteneri cu alte cupluri. Fanteziile sexuale sunt încurajate, dar niciodată forţate.

De ce să faci şi tu swinging

Pentru că este o experienţă unică, ce te eliberează. Pentru că îţi poţi satisface o curiozitate – sau mai multe – fără să ai mai târziu regrete. Pentru că nu eşti obligată să faci sex, ci poţi doar să te uiţi, aceasta fiind o formă soft de swinging. Pentru că sexul nu trebuie luat atât de mult în serios, ci oamenii sunt fiinţe sexuale care ar trebui să experimenteze toate fanteziile. Pentru că poţi întâlni oameni din toate categoriile şi pentru că te poţi distra altfel decât o faci de obicei. Pentru că poţi învăţa multe despre tine şi despre partenerul tău. Pentru că vei fi admirată de toate persoanele din jur fără prea mult efort şi pentru că este o ocazie unică să porţi cea mai sexy lenjerie intimă pe care o deţii în afara dormitorului tău.
Află mai multe informaţii despre clubul de swingeri Attraction din videoul de mai jos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter