E cu mult mai înalt ca tine? În ce poziţii ar trebui să faceţi sex

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:24

Dacă sunteţi de aceeaşi înălţime, n-ar trebui să întâmpinaţi dificultăţi când faceţi sex. Dar ce se întâmplă când el e cu mult mai înalt şi nu reuşiţi să vă sincronizaţi? Iată patru poziţii care să rezolve această situaţie!

Tu deasupra

Ştii vorba aceea, dacă pe verticală vă chinuiţi ce vă chinuiţi, pe orizontală n-ar mai trebui să conteze atât de mult înălţimea lui. Aşadar, el se întinde pe spate cât este de lung, iar tu vei fi partenerul activ de deasupra. Te poţi lăsa înspre faţa lui sau invers, pe spate, astfel încât să-ţi stimuleze foarte tare punctul G. În plus, dacă te temi că kilogramele în plus sunt prea vizibile, din această poziţie şi arcuită înspre picioarele lui, corpul tău va arăta bestial.
Şi pentru el poziţia este una bună, pentru că aşa va avea mâinile libere să-ţi mângâie sânii, să te pălmuiască peste fund sau să-ţi stimuleze clitorisul cu degetele.
E cu mult mai înalt ca tine? În ce poziţii ar trebui să faceţi sex

Doggie style

Când sunteţi în această poziţie, diferenţa de înălţime nu mai este o problemă, nici nu se mai simte. Tu stai în „patru labe” în timp ce el te penetrează din spate, fie aplecat peste tine, fie cu spatele drept. Penetrarea în această poziţie este adâncă, dar dacă devine dureroasă pentru tine, îţi poţi ridica fundul un pic mai mult – o pernă mare aşezată sub genunchi ar trebui să ajute. Bărbaţii adoră această poziţie pentru că astfel îşi arată dominanţa, dar şi pentru că se pot mişca oricât de repede şi de puternic vor. Doar imaginea penisului său intrând în vagin este extrem de excitantă.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter