4 moduri sexy în care să îi pui prezervativul

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:16
Sex

Discuţia despre prezervative este una vastă – cine trebuie să le cumpere, tu sau el? Cine ar trebui să îl pună, el sau tu?. Răspunsurile sunt simple şi stau la latitudinea fiecărui cuplu. Specialiştii spun că nu ar trebui să fie doar unul dintre voi care să se ocupe de aceste detalii. Aşadar vezi mai jos câteva metode sexy cu care să îi pui prezervativul, atunci când vine… „rândul tău”:
Foarte mulţi bărbaţi şi destul de multe femei sunt de părere că sexul este mai plăcut dacă nu purtaţi prezervativ. Cu toate acestea, este important să te protejezi de bolile cu transmitere sexuală şi de sarcinile nedorite, dar asta nu înseamnă că ar trebui să fie văzut ca un lucru neplăcut.

Cu mâinile

Aşează-te în faţa lui ca şi cum te-ai pregăti să îi faci sex oral. Când este pregătit (adică atunci când penisul este în erecţie) pune-i prezervativul cu mâinile, rulându-l pe tot, până la baza penisului. În timp ce faci asta, te poţi ajuta şi cu limba, cu siguranţă îi vei oferi senzaţii noi.

Cu gura

Ca parte din preludiu, puteţi încerca poziţia 69 – tu stai deasupra şi în timp ce el îţi face sex oral, tu îi poţi returna favorul, însă în acelaşi timp rulezi şi prezervativul pe penisul său, cu ajutorul buzelor. Dacă nu reuşeşti să ajungi până la baza organului masculin, continuă cu mâinile.
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter