Poziţii sexuale când tu eşti obosită şi el nu

De Raluca Cristea, pe

Vii seara obosită de la serviciu, parcă ai şi parcă n-ai chef de sex? Dacă el chiar are chef şi tu vrei doar să te relaxezi, ai putea să…

… încerci ceva 2în1. Relaxare şi sex cu poziţiile sexuale perfecte după o zi obositoare!

Poziţia Jockey

Ce poate fi mai plăcut decât să stai întinsă şi să îl laşi pe el să se ocupe de tot? O poziţie sexuală intimă şi relaxantă în care tu stai întinsă cu faţa în jos şi cu picioarele desfăcute ca o broscuţă iar el se aşează deasupra, sprijinidu-se în mâini. Punctul G este stimulat perfect, iar tu te bucuri cu minim efort de orgasm intens.

Poziţia Dans în poală

O poziţie sexuală foarte confortabilă şi excitantă. Cel mai intensă este pe canapea, pentru ca iubitul tău să aibă sprijin. El se aşează pe canapea cu picioarele desfăcute. Tu te aşezi deasupra şi faci mişcări circulare şi înainte-înapoi în poala lui. Secretul plăcerii este să faci mişcările din bazin, unduindu-te, deci nu cu tot corpul, ca şi cum ar fi ceva mecanic.

Poziţia Plăcerii

Tu te întinzi pe pat astfel încât să aduci bazinul la marginea patului şi el se aşează în faţa ta, în genunchi. Dacă aveţi nevoie de ceva ajustări, puneţi o pernă sub bazinul tău sau sub genunchii lui. Ideea este că tu trebuie doar să mişti puţin bazinul pentru plăcere maximă.

Poziţia Impact

Este o poziţie sexuală ca variaţie a poziţiei Plăcerii. La fel, tu stai întinsă cu bazinul la margine şi el se aşează în genunchi în faţa ta dar, de data asta, îţi ridică picioarele pe umerii lui. Ca să impună ritmul, te ţine de coapse iar tu îţi mişti bazinul cum vrei. Asta e tot ce ai de făcut pentru orgasm.

Poziţia Picamerul

La fel, una dintre poziţiile în care atingi repede şi relaxant orgasmul. Stai întinsă pe spate cu o pernă sub cap, el se aşează deasupra ca în poziţia Misionarul, iar tu îţi încolăceşti picioarele pe şoldurile lui. Penetrarea este categoric profundă şi poţi să îi arăţi cum şi ce îţi place apăsându-l cu tălpile pe fese.

Poziţia Toga

Te întinzi pe spate, cu mâinile oriunde vrei şi cu bazinul pe marginea patului. Partenerul îngenunchează la marginea patului şi îţi susţine picioarele pe un umăr. Unghiul de penetrare este foarte bun, tu te mişti foarte puţin şi îl laşi pe el să facă aproape tot. Exact ce aveai nevoie!

Şi, nu uita de confortabilele, clasicele şi orgasmicele poziţii sexuale 69, Misionarul, Doggy style şi Linguriţa.

Care este preferata ta?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter