Îţi plac partidele de slow sex?

De Raluca Cristea, pe

De ce să te agiţi să obţii un orgasm, când poţi să ajungi la acelaşi rezultat – ba chiar mai bun – fără efort? Află deliciile amorului pe nemişcate.
 
Un extraterestru urmărea, împreună cu savantul aferent, obiceiurile sexuale ale pământenilor. Priveau amândoi prin gaura cheii un cuplu în plină acţiune. „Cât durează până când apare copilul?” – întreabă extraterestrul. „Nouă luni, probabilitatea e discutabilă”, răspunde savantul pământean. „Şi atunci de ce se grăbesc aşa?”

Nu trebuie să vii de pe altă planetă ca să-ţi dai seama că obiceiurile sexuale ale oamenilor sunt departe de a fi satisfăcătoare pentru ambele părţi. Femeile, mai ales, află despre orgasm mai mult din spusele altora decât de pe propria piele. Şi asta nu neapărat pentru că sunt ele neînzestrate, ci mai ales din cauză că bărbaţii lor nu au răbdare. Pentru a atinge orgasmul, o femeie are nevoie de mai mult timp decât are nevoie bărbatul. Dacă nu e extrem de excitată şi îndrăgostită, în timp, riscă să devină obiectul satisfacţiei iubitului ei.

De ce cu încetinitorul?

De ce trebuie ca sexul să scoată la iveală latura cea mai animalică din oameni? Întrebarea încetează să mai fie retorică dacă îţi aminteşti cum e când bărbatul tău geme deasupra ta pentru câteva minute, fără să aibă aerul că-şi aminteşte de tine. După care se întoarce pe partea cealaltă şi adoarme sforăind. Iar tu îţi repeţi că data viitoare va fi mai bine şi intri la idei că poate e ceva în neregulă cu tine.

Toată lumea ştie că un cuplu sănătos trebuie să comunice foarte bine pe toate nivelurile: şi fizic, şi emoţional, şi mental, şi spiritual. Să aibă aceleaşi scopuri şi planuri de viitor şi să se înţeleagă excelent şi în pat. Sigur că pentru a încerca sexul cu încetinitorul trebuie să ai cu cine să discuţi – pentru că dacă el nu e de acord, degeaba vorbim. Dar uite ce se va petrece dacă îl convingi: pasiunea va fi controlată treptat, plăcerea va creşte exponenţial, iar intimitatea dintre voi, de asemenea.

Pasul unu: stană de piatră

Se începe „clasic”, cu preludiul. După ce eşti suficient de „încălzită”, iubitul tău te poate penetra uşor. Apoi, opriţi-vă. Nimeni nu are voie să facă nicio mişcare. S-ar putea să fie foarte excitant – cu atât mai bine. Aveţi voie să vă sărutaţi frenetic, să vă mângâiaţi în neştire. Un amănunt de maximă importanţă: respiraţi amândoi în acelaşi timp. Datorită intensităţii plăcerii, e foarte posibil ca respiraţia să devină foarte amplă şi profundă.

Să nu te mire dacă vei avea orgasm în aceste condiţii, chiar simultan cu el – care are ocazia să verifice pe propria-i piele că orgasmul fără ejaculare nu e doar un mit. Toate aceste minuni se vor întâmpla mai ales dacă atracţia dintre voi este foarte puternică. Dacă nu mai sunteţi ca la început, nu vă descurajaţi.Puteţi rămâne în poziţie cu calm până când erecţia lui se va potoli de tot. Apoi, reluaţi preludiul şi treceţi la o nouă penetrare nemişcată. Veţi observa cum, în timp, plăcerea se va amplifica.

Pasul doi: cine are muşchi?

Manualele de specialitate spun că tehnica nemişcării trebuie menţinută timp de câteva săptămâni – între două şi patru – în condiţiile în care faceţi dragoste cam de trei ori pe săptămână. Abia apoi puteţi trece la următoarea etapă. Jocul se desfăşoară la fel, cu singura diferenţă că acum nu aşteptaţi până când el rămâne fără erecţie. Când simţiţi că aceasta se diminuează, faceţi câteva contracţii ale muşchilor sexuali, până când erecţia îşi revine. Tu vei contracta muşchii vaginali, iar el pe cei de la baza penisului.

Pentru ca rezultatele să fie cele scontate, va fi necesar un pic de antrenament în afara întâlnirilor. Adevărul e că mai ales contracţiile tale vor fi cele care vor face diferenţa, deci pregăteşte-te. Când stai la stop sau te plictiseşti într-o şedinţă, contractă-ţi ritmic muşchii vaginali. Numără 30 de mişcări rapide, apoi încă 30 de mişcări lente. Opreşte-te după trei serii. Şi repetă-le de trei ori pe zi.

Dacă îţi plac jucăriile erotice, antrenează-te cu bilele gheişei de la sex shop. Rezultatele pe care le veţi vedea amândoi vor fi într-adevăr surprinzătoare, cu condiţia să nu rămâneţi la stadiul de teorie. Respiraţia la unison rămâne o condiţie esenţială. Contracţiile trebuie şi ele practicate timp de câteva săptămâni, apoi puteţi trece la următoarea etapă.

Pasul trei: liber la mişcare!

După încă vreo trei săptămâni de practică a contracţiilor, puteţi să treceţi la mişcări uşoare, chiar ritmate şi mai energice. Vei constata că poţi să ai orgasm prin mişcări frenetice la fel de bine cum poţi şi fără să te mişti deloc. Iubitul tău va fi în stare să-şi controleze cu uşurinţă impulsul de a ejacula şi va învăţa diferenţa dintre un orgasm cu descărcare şi unul fără. Vei descoperi senzaţii care, pe vremea când vă lăsaţi furaţi de valul pasiunii necontrolate, treceau neobservate. Ca şi cum corpul tău a devenit mult mai erogen, totul capătă o altă savoare. Efortul fizic va fi mult mai mic, dar satisfacţia mult mai mare. Vă veţi opri din joacă, pentru că mai aveţi şi altceva de făcut, nu pentru că „s-a terminat”. Fiţi atenţi atunci când rămâneţi îmbrăţişaţi la sfârşit. Ce intimitate!

Adio ejaculare precoce!

Efectele acestui mod de a face dragoste sunt mult mai importante decât se vede din prima. În timp, ejacularea precoce sau lipsa de control a ejaculării va deveni o tristă amintire, la fel şi frustrările şi blocajele tale la nivel sexual – fapt care se va reflecta în tot ceea ce faceţi. Totul e să aveţi amândoi răbdare să priviţi sexualitatea ca pe o modalitate de a vă cunoaşte mai bine, de a vă explora şi iubi cu adevărat.

Foc controlat

E plăcut să-ţi pierzi capul, dar, din păcate, pasiunea se stinge în timp. Ce faci după?

Toţi oamenii visează la o iubire fără sfârşit şi ajung în acelaşi punct, dezamăgiţi: fascinantul început durează doar puţin. Se poate să ţină mai mult, dar cu efort. Nu lăsa pasiunea să-ţi ia minţile, controleaz-o. Metoda amorului cu încetinitorul e exact ce ai nevoie.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter