Micile lui obiceiuri care te enervează zi de zi la partenerul tău

De Lumea Femeilor, pe

Fumează în sufragerie, deşi pe tine te deranjează, citeşte ziarul la masă, îşi lasă lucrurile împrăştiate prin toată casa. Da, alţii au, poate, probleme mai grave. Dar aceste obiceiuri repetate te fac să te enervezi zilnic.
 

Telefonul mobil – prioritate zero

Indiferent că sunteţi la restaurant, la un film, la o masă în familie, dacă sună mobilul, răspunde, chiar dacă nu este ceva important. Ar fi acceptabil să spună că sună mai târziu, dar, de cele mai multe ori, asişti la discuţii interminabile.

Fumatul, boală grea

Scrumierele pline de chiştoace, fumul răspândit prin toată casa şi impregnat în haine te scot din sărite. L-ai rugat de atâtea ori nu să se abţină, ci să fumeze în bucătărie sau pe balcon, dar, când vii seara acasă, invariabil ai această imagine în faţa ochilor.

Hainele aruncate prin toată casa

Uneori se comportă mai rău ca un copil care nu înţelege ce sunt bunele maniere. Şosetele sau hainele cu care a fost la serviciu sunt lăsate alandala prin dormitor, iar când îi atragi atenţia îţi spune că nu are cinci ani şi că este şi casa lui.

Ce poți face?

Nu sunt lucruri atât de grave, care să-ţi strice buna-dispoziţie chiar în fiecare zi. Vorbeşte cu el şi spune-i ce te deranjează, dar pe un ton calm. Nu te purta cu el ca şi cu un copil, pentru că nu vei reuşi decât să-l enervezi. Rezolvă neînţelegerile ca de la adult la adult.

Lipsa de punctualitate

Când trebuie să plecaţi undeva, nu este niciodată gata la timp. Îi spui să se pregătească şi apoi îl aştepţi îmbrăcată, cu ochii pe ceas. Plecaţi certându-vă, iar tu trebuie, de fiecare dată, să găseşti scuze pentru întârzierea voastră.

Probleme cu maşina

Când trebuie să mergeţi undeva cu maşina, te aşezi pe scaunul din dreapta şi, surpriză, el are ceva de meşterit. Vrea să verifice ceva pe la motor sau să facă ordine în portbagaj, iar când problemele nu sunt
din acest registru, trebuie să mergeţi la benzinărie sau la service.

Absorbit de televizor

Uneori, seara, îl întrebi ceva şi, chiar după ce repeţi întrebarea, constaţi că nu te-a auzit. Este atât de absorbit de vreo emisiune la televizor, încât parcă nici nu exişti. Dacă-i  atragi atenţia, îţi spune că se relaxează după o zi grea la serviciu.

Apa de la duş

Când iese din baie, invariabil, lasă în urmă un „dezastru“. Apă pe jos, prosoape aruncate… Dacă la început ţi s-a părut amuzant, după o perioadă ţi-ai pierdut răbdarea, iar acest comportament te deranjează  şi nu te poţi abţine să nu-i atragi atenţia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter