Cinci locuri stranii în care poţi face sex

De Stela Moisescu, pe

Sexul în public este palpitant, dar riscurile cu care vine la pachet sunt uneori prea mari, de aceea sfârşim prin a lasa fanteziile la locul lor, cufundate în imaginaţie!
Dacă nu eşti adepta sexului pe plajă sau în toaleta unui bar, de teamă că vei fi prinsă în act, îţi propunem câteva locuri speciale în care poţi face sex: sunt intime şi palpitante în acelaşi timp!

Iată cinci locuri stranii în care poţi face sex  cu adrenalină maximă şi riscuri minime!

Într-un hotel bântuit: teritoriul ţării noastre este împânzit cu legende enigmatice, aşa că nu trebuie decât să găseşti o destinaţie plină de mister în care să-l duci pe iubitul tău pentru o porţie de senzaţii palpitante. De exemplu, sexul într-un loc bântuit sigur vă va oferi fiori, şi de teamă şi de plăcere, deşi, practic, nu vă supuneţi niciunui risc. Sexul într-o cameră de hotel este clasic şi sigur.

Într-o închisoare muzeu: atunci când faceţi turul unei închisori, care este deschisă ca obiectiv turistic, vă puteţi îndepărta tip til de ghid pentru a da startul unui joc erotic. Încăperile cu gratii vă pot da impresia că jucaţi rolurile principale într-un film de acţiune, aşa că daţi frâu liber instinctelor şi puneţi în scenă acel moment romantic, nelipsit din filmele de acest gen.

Pe scena unui amfiteatru părăsit: dacă aveţi norocul să găsiţi un amfiteatru părăsit nu ezitaţi să păşiţi pe scenă lui. Şi dacă nimeni nu se află în publicul spectator, ştiţi ce aveţi de făcut. Pentru deplină siguranţă puteţi muta actul de pe scenă în culise.

Într-o cetate pe timpul nopţii: există tot felul de cetăţi în oraşele medievale, care, pe timpul nopţii nu sunt supravegheate şi nici foarte populate. Aşa că puteţi profita de erotismul peisajului pentru a trăi o partidă de sex cu adevărat memorabilă.

Într-o pivniţă subterană: iată un loc intim, dar extrem de erotic în care puteţi face sex. Dacă lăsaţi trapa uşor întredeschisă, astfel încât razele soarelui să pătrundă uşor, se accentuează senzaţia că vă aflaţi într-un loc de refugiu şi profitaţi din plin de timpul pe care îl aveţi la dispoziţie.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter