7 expresii prin care îi spui că ai chef de sex, când sunteţi în public

De Raluca Cristea, pe

Dacă foloseşti coduri secrete pentru sex, ai o relaţie mult mai distractivă şi mai relaxată decât cuplurile care fac sex într-un mod previzibil.

Ai mai jos 7 expresii de cod pe care le poţi folosi, atât tu cât şi iubitul tău, atunci când aveţi chef de sex dar mai sunt şi alte persoane în jurul vostru!

,, Ai teme de făcut” sau ,, Ai uitat că ţi-ai luat de lucru pentru acasă” – expresia voastră de cod atunci când aveţi chef de sex şi sunteţi la o petrecere, la o ieşire cu prietenii sau familia.

,, Ai ceva în buzunar pentru mine?” – o expresie oarecum directă, erotică şi care trebuie neapărat şoptită în locuri aglomerate. Uneori poate nu chiar şoptită din moment ce îl întrebi dacă are ceva în buzunar, nu în pantaloni, pentru tine.

,, Am poftă de ciocolată!” – este unul dintre dulciurile asociate cu sexul, mai ales datorită gustului, consistenţei jucăuşe atunci când se topeşte şi proprietăţilor afrodisiace. Aşadar, ai poftă de ciocolată = ai poftă de sex.

,, Aş vrea să mergem la bowling” – bowling = bile mari ţinute cu degetele, joc cu bile, distracţie. Cum să nu te ducă cu gândul la sex? Este o expresie picantă pe care o poţi spune în orice situaţie, fără să dai de gândit. Doar iubitul tău o să ştie că urmează o partidă fierbinte de sex.

,, Ne jucăm de-a v-aţi ascunselea?” – dacă aveţi copii în casă, este poate cea mai potrivită expresie de cod pentru sex. Dacă cumva vă şi aud când puneţi întrebarea, jucaţi-vă puţin cu ei jocul adevărat, ca să nu le daţi de gândit odată ce dispăreţi pentru puţin timp.

,, Vrei îngheţată? O cupă sau două?” – un alt dulce afrodisiac care face subiectul unei invitaţii secrete la sex. O cupă înseamnă o singură partidă, două cupe înseamnă o partidă prelungită, sex de două ori în aceeaşi zi sau încercarea de a atinge orgasmul multiplu. Totul depinde de ce ştiţi că vă place.

,, Dacă am fi singuri acum, nu ai mai avea pantaloni pe tine” – o altă expresie care trebuie şoptită. Pentru un efect maxim, şopteşte-i asta când sunteţi înconjuraţi de multă lume, în timp ce îi pui mâna pe una din zonele erogene: ceafa, spatele, fesele.

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter