De ce variază orgasmele tale în intensitate

De Stela Moisescu, pe

Foarte rar ai norocul să spui după o partidă de sex „Oau, am avut cel mai intens orgasm din viaţa mea!” De ce ne bucurăm atât de rar de orgasme explozive?
Pentru că, de cele mai multe ori, comitem mici greşeli care taie însă enorm din intensitatea climaxului. Iată care sunt ele. Evită-le pe viitor şi bucură-te de orgasme intense aproape de fiecare dată!

De cele mai multe ori uiţi să respiri chiar înainte de orgasm

Vei avea un orgasm mult mai intens, dacă încerci să te relaxezi chiar înainte de orgasm. Când simţi că atingi climaxul nu uita să respiri, chiar dacă tot corpul tinde să ţi se încordeze şi fiecare gură de aer este un efort. Caută să respiri cât mai profund şi calm, pentru a creşte intensitatea orgasmului.

De cele mai multe ori iubitul tău face tot efortul

Ai remarcat cum din poziţia femeia deasupra ai cele mai intense orgasme? Acest lucru se petrece pentru că te mişti frenetic chiar înainte şi în timpul orgasmului. Plăcerea e mult mai slabă atunci când nu faci nicio mişcare. Ca să experimentezi un orgasm intens ar trebui să te mişti încontinuu. Mai ales mişcările pelvisului îţi sporesc plăcerea din timpul orgasmului.

De cele mai multe ori ai orgasm din prima

Orgasmele foarte intense se petrec, de obicei, atunci când dedici mult timp partidei de sex. Dacă laşi orgasmul să se declanşeze imediat ce simţi că bate la uşă, nu te vei bucura de plăceri prea intense. Cu cât amâni mai mult momentul, cu atât se amplifică senzaţiile în timpul climaxului.

Experţii spun că, dacă eviţi să ai orgasm de cel puţin zece ori, orgasmul va fi de mii de ori mai intens, potrivit intimatemedicine.com. Merită să le testezi teoria!

De cele mai multe ori iubitul tău se limitează la atingerea zonei tale intime

În mod evident, cele mai tari partide de sex sunt cele în care iubitul tău îţi dezmiardă fiecare părticică a trupului, nu doar zonele erogene evidente. Dacă trăieşti actul sexual cu tot corpul, plăcerea din timpul orgasmului te va invada din cap până-n picioare.

Află cum să îi provoci iubitului tău un orgasm mai intens!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter