Ghid: cum atragi privirile bărbaţilor pe plajă

De Stela Moisescu, pe

Unele femei au acel „je ne sais quis” şi reuşesc să atragă privirile tuturor. Pe plajă misiunea este şi mai dificilă, dacă ne gândim că vrem să fim sexy purtând…
… aproape nimic. Cum de reuşesc unele femei să devină adevărate dive sub razele soarelui, deşi au burtică şi celulită? Nu trebuie să ai un corp perfect pentru a atrage atenţia bărbaţilor de pe plajă.

Unica.ro îţi propune să laşi inhibiţiile deoparte şi să dai glas feminităţii tale în acest sezon estival.

Ghidul nostru în trei paşi -frumuseţe, stil şi atitudine- te învăţă cum să fii o apariţie sexy pe plajă, după care toţi bărbaţii întorc capul!

1. Frumuseţe: bronz uniform şi machiaj minimalist 

Vara, secretul frumuseţii este pielea sănătoasă! Asigură-te că îţi pregăteşti pielea pentru întâlnirea cu razele soarelui, mai ales dacă ştii că „veţi sta la poveşti”. Un bronz armonios va atrage cu siguranţă privirile tuturor. Aplică înainte de plajă o cremă cu protecţie solară adecvată tipulu tău de piele. În primele zile foloseşte un produs cu SPF ridicat, iar treptat apelează la creme cu factor solar din ce în ce mai mic. În ultimele zile poţi folosi doar uleiul de bronzare, care, de obicei, are factor 5 sau 6. 

Dă click şi vezi ce produse de cosmetică te vor face să radiezi vara aceasta!

Mai apoi, ca să fii o apariţie ravisantă poate că vei fi tentată să foloseşti multe produse din trusa de machiaj. Bărbaţii preferă naturaleţea, iar acest lucru este valabil cu atât mai mult cu cât eşti pe plajă. Nu e nimic atrăgător într-o faţă încărcată de machiaj, care străluceşte fals sub razele soarelui. Mizează pe mascara waterproof şi rujul cu efect îndelungat , pentru un accent de culoare.

2. Stil: fii o apariţie natural-chic

Costumul de baie este o piesa vestimentară minusculă cu un efect major, aşa că trebuie să alegi unul potrivit siluetei tale, care să-ţi complimenteze formele.

Dă click aici şi testează ce costum de baie ţi se potriveşte în funcţie de silueta.

Alege costume de baie în culori dulci, cu imprimeuri vesele, căci ele te scot din anonimat într-o manieră sexy, nu vulgară. Evită costumele minuscule şi mergi pe modelelor inedite, dar care nu descoperă prea mult din piele.

Dă click şi descoperă ce modele sexy de costume de baie găseşti în magazine şi la ce preţuri.

Accesoriile sunt importante şi ele. Nu-ţi încărca ţinuta cu multe bijuterii, căci vei obţine un efect de preţiozitate deloc atrăgător. Mizează mai bine pe accesoriile estivale.

Dă click şi descoperă 7 accesorii care nu trebuie să-ţi lipsească din ţinuta de plajă!

3. Atitudine: atrage cu limbajul trupului

Desigur, ca să fii sexy şi seducătoare „ambalajul” trebuie completat cu atitudinea potrivită. Fără ea, exteriorul îşi pierde farmecul. Ca să ai o atitudine şarmantă renunţă la complexe, mai ales dacă sunt pur şi simplu nefondate.

Dă click şi vezi ce imperfecţiuni li se par sexy bărbaţilor.

Mai departe, învaţă să comunici cu cel pe care vrei să îl atragi într-un mod cât mai erotic! Pentru aceasta, nu trebuie decât să înveţi să flirtezi prin limbajul trupului şi vei seduce garantat!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter