Felul în care faceţi sex prezice viitorul relaţiei

De Raluca Cristea, pe

De curând aţi făcut sex pentru prima dată împreună şi eşti curioasă cum va evolua relaţia? Îţi spunem noi, în funcţie de cum aţi făcut sex!

Dacă…

… aţi făcut sex rapid

V-aţi grăbit amândoi să ajungeţi în pat şi culmea, aţi mai şi făcut sex în grabă? Nu e de bine. Fie v-aţi dorit amândoi mai mult o aventură decât o relaţie, fie între voi este doar atracţie sexuală şi prea puţine puncte comune care să construiască o relaţie.

… ai avut temeri

Dacă temerile s-au instalat de prima dată, e de bine şi de rău. E de bine dacă aţi avut temeri că nu vă ridicaţi unul la aşteptările celuilalt sau că un gest s-ar putea să nu îi placă celuilalt (este dovadă de implicare). E de rău dacă s-a întâmplat pe grabă, ai vrut parcă pe jumătate, nu ai ştiut la ce să te aştepţi şi până la urma nu a ieşit chiar rău. Şansele voastre să formaţi un cuplu trainic sunt de 50%. Într-un cuplu trebuie să conteze dorinţele ambilor parteneri, să aveţi răbdare şi să vă cunoaşteţi bine înainte să faceţi paşi mari împreună.

… partenerul ţi-a oferit un preludiu perfect

Dacă preludiul a durat atât cât ţi-ai dorit şi ai fost foarte excitată, eşti o norocoasă pentru că este un semn că îşi doreşte 100% implicare în relaţia cu tine. Dacă preludiul a durat poate prea mult, ai de-a face cu un bărbat excesiv de grijuliu, atent şi uneori posesiv. Relaţia va dura doar dacă adăugaţi şi un strop de adrenalină, puţină spontaneitate şi mai multă iniţiativă.

… aţi fost pasionali

Aţi făcut sex fierbinte şi v-aţi acordat suficientă atenţie? Aveţi şanse să rămâneţi împreună mult timp, pentru că aţi fost implicaţi, atenţi şi aţi dat frâu liber poftei unul de celălalt. Singurul aspect de care trebuie să aveţi grijă este să nu stingeţi repede flacăra pasiunii, consumând toate ideile pe care le aveţi. Rămâneţi pe poziţii dacă adăugaţi pasiunii şi ceva răbdare, afecţiune şi
spontaneitate.

… aţi avut răbdare

Aproape că aţi atins perfecţiunea, dacă se poate spune aşa. Să faci sex cu răbdare de prima dată, să acorzi afecţiune şi să pui pe primul plan apropierea decât penetrarea, este un semn foarte bun. Dacă a avut grijă să-ţi atingă zonele erogene, fi sigură ca o să ai un partener atent şi afectuos. O partidă de sex în care partenerii au grijă unul de celălalt este specifică cuplurilor trainice.

… aţi folosit jucării sexuale

Jucării sexuale de prima dată? Asta da provocare! Fie ţi-a dat un test curajos, să vadă ce limite sexuale ai (deşi nu este recomandat din prima), fie ai un bărbat ca o cutie a Pandorei – nu ştii la ce să te aştepţi de la el, te poate surprinde în toate felurile şi chiar cu situaţii limită. Este posibil să îi placă fetişismul şi practicile sadomasochiste sau de bondaj. Pregăteşte-te pentru o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, care este posibil să dureze puţin, din cauza îndrăznelii lui peste măsură, imprevizibilului şi oboselii.

Cum a fost prima ta partidă de sex cu partenerul actual?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter