Află cum vrea să faceţi sex după felul în care te sărută!

De Raluca Cristea, pe

Sărutul, altădată un simbol frivol al dragostei, este astăzi un indiciu pentru sexualitatea fiecăruia. Felul în care te sărută îţi spune şi cum vrea să facă sex.
 

Dacă te sărută rapid, dezordonat

Mă refer la acel sărut când nici nu ştii exact cum şi pe unde te sărută: pe gât, pe obraji, pe buze, cu limba sau nu. Pur şi simplu te răvăşeşte, te ameţeşte cu viteza şi pasiunea lui. Nu este greu să îţi dai seama că la fel i-ar plăcea să facă sex cu tine: să te acapareze, să te ameţească, să te provoace să îi dai tot ce ai mai bun şi să aveţi împreună un orgasm exploziv.

Dacă te sărută uşor, adolescentin

Este un bărbat liniştit, poate prea liniştit, destul de atent când face sex şi uneori introvertit deşi poate fi foarte pasional. Partea cea mai bună este că acordă atenţie preludiului. Vrea să facă sex cu tine atent, pas cu pas, să savureze momentul şi să îţi sărute fiecare parte a corpului. Îţi transmite un semnal clar că, deşi nu este spectaculos în pat, o să îţi ofere o partidă de sex romantică.

Dacă te sărută franţuzeşte

Dacă te sărută cu buzele şi limba, atunci aşteaptă-te la o partidă de sex destul de satisfăcătoare. Singurul aspect care te-ar putea nemulţumi este că nu va fi suficient de atent la toate nevoile tale. În rest, sărutul lui iţi spune că te doreşte şi că o să vă simţiţi foarte bine împreună. În plus, dacă te sărută aşa, cu siguranţă este dispus să evolueze sexual.

Dacă te sărută încet, cu răbdare

Dacă te sărută aşa, sunt două variante ambele la fel de plauzibile: fie este un bărbat foarte atent în timpul sexului, care acordă mare atenţie preludiului şi care uneori se lasă dominat sexual de parteneră, fie vrea să te excite şi să prelungească aşteptarea unei partide de sex foarte bune.

Dacă nu te sărută franţuzeşte

Dacă nu este fan al celui mai excitant sărut, nu e de bine. S-ar putea să nu fie un partener sexual bun, chiar neatent uneori, deşi intenţiile lui nu sunt rele deloc. Pe de altă parte, există o mică şansă ca în afara partidelor de sex să prefere săruturile simple, în timp ce erotismul sărutului cu limba şi-l rezervă doar când face sex.

Dacă te sărută din ce în ce mai intens

Când te sărută aşa, fie îţi transmite un semnal clar că te doreşte foarte mult şi că poate să aducă multe surprize în pat, fie partida de sex este cât pe ce să înceapă. Chiar şi tu, când îl săruţi aşa, îi transmiţi că îl vrei cât mai curând.

Dacă face jocuri cu limba în timp ce sărută

Pregateşte-te pentru o partidă de sex ca într-un rollercoaster. Urci până sus de tot, apoi cădere liberă şi tot felul de senzaţii uimitoare. Vrea să iţi ofere o partidă de sex pasională, cu jocuri erotice şi mişcări nebune. Pe scurt, este capabil de o partidă de sex în care să nu vă refuzaţi nimic şi care îţi va schimba complet ideea de sex.

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter