5 lucruri pe care să le faci cu ciocolata în timpul sexului

De Raluca Cristea, pe

Jocurile erotice aduc scântei în dormitor, iar dacă adaugi ceva dulce şi afrodisiac, ai parte de o partidă de sex incendiară!

Pentru o partidă de sex păcătos de dulce, răsfăţaţi-vă cu multă ciocolată! Pentru că ciocolata este un afrodisiac şi pentru că e dulce. Şi chiar dacă n-ar fi afrodisiac, ce mai contează atât timp cât reuşeşte să încingă spiritele în pat?

Ciocolata – dulcele care face minuni

Ciocolata este pur şi simplu minunată! De ce? Pentru că despre ciocolată s-a tot spus în ultimii ani că are un efect benefic pentru viaţa sexuală din moment ce îţi poate creşte libidoul.

Se spune că ciocolata era folosită chiar de triburile Maya, care obişnuiau să bea ciocolată pentru fertilitate. Chiar în timpul ritualului de căsătorie obişnuiau să bea o băutură concentrată din ciocolată.

Studiile recente au descoperit ceva ce mă face să-mi schimb ideile când văd o ciocolată cu crema bună. La ce mă refer? Se pare că ciocolata conţine feniletilamină – substanţă care produce o uşoară stare de visare şi care este produsă de organism când te îndrăgosteşti şi înainte să ai orgasm.

Oare ştiu bărbaţii ceva când fac cadou cutii cu bomboane de ciocolată?

5 lucruri pe care să le faci cu ciocolata în timpul sexului

– Să faci sex oral cu gust de ciocolată – aici ai 3 variante: iei un cub de ciocolată în gura şi îl topeşti în timp ce îi săruţi zona intimă; pui sos de ciocolată pe penis şi îi faci sex oral; îi faci sex oral dar el îşi pune un prezervativ cu gust de ciocolată.

– Să vă folosiţi de pictura cu ciocolată – aveţi nevoie de o pensulă moale şi de ciocolată topită. Imaginează-ţi ce senzaţii puteţi încerca când simţiţi pensula cu ciocolată caldă alunecând uşor pe corpul vostru… Aveţi liber la formele pictate, în funcţie de cum sunteţi: romantici, pasionali sau jucăuşi.

– Să mănânci îngheţată de pe abdomenul lui – amestecul ideal este puţină îngheţată rece de vanilie şi sos cald de ciocolată deasupra.

– Să lingă sos de ciocolată de pe tine – pentru asta aveţi nevoie doar de un tub cu sos de ciocolată pe care iubitul să îl folosească pe sânii tăi, pe abdomen şi de ce nu, în zona intimă!

– Să îţi cumperi lenjerie intimă sau un accesoriu din ciocolată – le găseşti la sex shop şi, după ce le cumperi, îl inviţi pe iubitul tău să te dezbrace… bucăţică cu bucăţică…

Ce mai aştepţi? Dă fuga la magazin, apoi bucuraţi-vă de beneficiile ciocolatei!

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter