Ce îi excită pe bărbaţi în funcţie de vârstă

De Raluca Cristea, pe

Ai putea crede că bărbaţii se excită uşor la orice vârstă, cât ai zice sex. Nu este chiar aşa, iar tu trebuie să ştii cum să faci faţă schimbărilor.

Pentru bărbaţi, inaintarea în vârstă înseamnă şi multe temeri sexuale cu care chiar tu ai de-a face dacă nu ştii cum să le înlături. În plus, trebuie să îl surprinzi mereu în pat. În ambele cazuri trebuie să ştii ce anume îi excită pe bărbaţi la fiecare vârstă.

Bărbatul de 20-30 de ani

Încă îi curg prin vene energia şi testosteronul la nivel ridicat. Nu este pretenţios pentru că se excită repede şi nu îi trebuie mult ca să ajungă la orgasm. Dacă pentru el calitatea contează, atunci îl excită foarte tare să îţi placă sexul cu el. Vrea să ştie că este bun şi că plăcerea lui este plăcerea ta.

Dacă este pasionat de cantitate, atunci îl excită să ştie că eşti dispusă să faci sex oricând şi oriunde. Ei bine, nu chiar oricând, dar cel puţin în maşină, în lift, în bucătărie, pe canapea, pe maşina de spălat. Mai mult, bărbatul de 20, 25 şi maximum 30 de ani este înnebunit după partidele de sex intense, în care să diversifici poziţiile sexuale. Adoră sexul oral şi poziţiile sexuale cu penetrare intensă.

Bărbatul de 30-40 de ani

Bărbatul de 30, 35 şi mai ales 40 de ani este concentrat pe carieră şi pe ideea de a avea o familie decât pe multitudinea de jocuri erotice şi nebunii sexuale de care se simte atras prietenul mai tânăr.

Deşi bărbatul de 30 de ani se descurcă în continuare cu acelaşi chef de sex şi aproape acelaşi grad de excitaţie, după 35 de ani lucrurile se schimbă serios. Sexul se pierde în rutina zilnică, erotismul nu se mai află în top şi ai nevoie de implicare serioasă ca să vă iasă totul ca la carte. Dar, dacă ştii ce îl excită, îl poţi face să vrea sex mult mai des.

Aşadar, încearcă poziţii sexuale confortabile, cu mai puţin atletism şi mai mult romantism, propune-i jocuri, cumpără-ţi lenjerie intimă, adu-i prin sex exact ceea ce vrea: escapada din rutina serviciului şi îndatoririlor casnice! Masajul erotic îl excită foarte tare şi este un bun preludiu pentru sex, după o zi infernală.

Fă-l să se simtă cel mai bun!

Bărbatul de 45+

Când împlinesc 40 de ani, bărbaţii sunt îngroziţi de cifra asta care parcă îi trece pragul spre bătrâneţe. Nici nu se calmează bine şi se apropie serios 50-ul care îi dă complet peste cap. Deci, cum te descurci cu un bărbat capricios şi cu mult mai puţin chef de sex?

În primul rând, diversifică în continuare poziţiile sexuale, dar alege poziţii potrivite vârstei, care să nu vă solicite prea mult. Fă-i sex oral pentru că îl excită şi pentru că grăbeşte erecţia şi, alege jocuri erotice potrivite vârstei. Foloseşte sms-urile erotice ca să îşi facă o idee despre ce îl aşteaptă şi să vină pregătit.

Având în vedere frustrările pe care sigur o să le acumuleze, nu scăpa ocazia de a-i spune cât de bine te simţi cu el şi ce ai mai vrea să faceţi în timpul sexului.

Concluzia? Dacă un bărbat de 20 sau 30 de ani se bucură de orice tip de sex mai mult la nivel fizic şi se excită uşor, după 30 de ani sexul şi excitaţia depind de organism, implicare şi dragoste.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter