Cele mai incitante aplicaţii pe telefon cu şi despre sex

De Raluca Cristea, pe

Sexul nu putea să lipsească din aplicaţiile telefoanelor de ultimă generaţie. Aşadar, cele mai noi telefoane de pe piaţă au aplicaţii ingenioase…

… cu poziţii sexuale, jocuri erotice, sfaturi pentru sex mai bun sau în probleme de cuplu, jocuri amuzante cu fete dezbrăcate şi lista poate continua.

Despre cele mai interesante aplicaţii de telefon cu şi despre sex afli câte ceva în rândurile de mai jos!

CHARM HIM  (Farmecă-l)

Pentru că orice femeie visează la bărbatul potrivit dar nu toate îl şi găsim. Iar când îl găsim, ar fi bine să ştim şi cum să-l păstrăm doar pentru noi. Aplicaţia Charm Him îţi aduce sute de idei despre cum să îţi revitalizezi viaţa de cuplu şi cum să fii mereu atrăgătoare pentru iubitul tău.

KAMASUTRA

Dacă îţi place muzica lentă orientală şi poziţiile sexuale speciale, atunci aplicaţia asta este magia momentelor de sex pentru tine. Asta bineînţeles, dacă ai răbdarea să consulţi rapid telefonul în timpul sexului. Oricum, aplicaţia Kamasutra vine cu ceva drăguţ: poţi să ţii evidenţa poziţiilor pe care le-ai încercat şi să adaugi propriile tale idei ca să vezi dacă se potrivesc cu poziţia sexuală care îţi place. În plus, ilustraţiile poziţiilor sunt destul de clare cât să nu stai mult pe gânduri.

SEXY DICE (Zarul sexy)

Am putea spune că este o versiune modernă a jocului când învârţi sticla ca să vezi ce ai de făcut. Trebuie doar să îţi zgâlţâi puţin telefonul pentru ca zarurile să se învârtă şi să îţi arate ce ai de încercat. Partea şi mai atractivă este că poţi să alegi din categoriile Romantic, Preludiu şi Kinky înainte să mişti telefonul iar versiunile diferă ca exprimare în funcţie de ţara în care te afli.

TRUTH OR DARE (Adevăr sau provocare)

Scrii numele tău şi al partenerului apoi alegeţi pe rând adevăr sau provocare. Indiferent ce alegi, o să faci ceva ce clar are legătură cu sexul, o anumită poziţie sexuală, un număr de striptease sau ceva legat de trecutul şi prezentul tău sexual.

SEX FACTS (Informaţii cu şi despre sex)

Pe scurt şi totuşi atractiv, telefonul tău îţi aduce curiozităţi şi informaţii despre punctul G, tipuri de sărut, tipuri de sex şi multe alte detalii sexuale.

MY VIBE (Vibratorul)

Ai chiar 3 funcţii de intensitate şi vibraţie ca să îţi transformi telefonul într-un vibrator. Producătorii şi medicii ne sfătuiesc, mai mult sau mai puţin direct, să nu introducem totuşi telefonul ca pe un vibrator şi să ne limităm la stimularea altor zone erogene.

PASSION (Pasiunea)

De departe aplicaţia care m-a uimit este cea numită Pasiunea. Chiar m-a intrigat să văd cât de departe poate să meargă tehnologia. Mai exact, tu îţi pui telefonul pe pat, apeşi butonul ,,am început să fac sex” şi telefonul înregistrează cu ajutorul microfonului şi senzorilor de mişcare durata, intensitatea mişcărilor şi sunetele din timpul sexului.

La sfârşit, aplicaţia îţi arată cât de bun eşti la pat. Dacă aveţi un simţ al umorului foarte dezvoltat, încercaţi!

Şi uite cum îţi transformi telefonul într-o jucărie erotică! Cine mai poate acum să spună că tehnologia omoară dragostea?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter