10 lucruri ciudate pe care el le iubeşte la tine

De Raluca Cristea, pe

Azi am o stare 100% pro bărbaţi. Nu îi critic, nu prea mă iau de ei. Şi nici măcar nu mi-au dat vreun motiv ca să fiu aşa bună cu ei. Totuşi…

… o să enumăr 10 lucruri banale, uneori ciudate, pe care bărbaţii le adoră la noi, femeile.

Când vorbim în somn şi bolborosim tot felul de chestii care nu prea au sens.

Aluniţa de care doar el ştie pentru că este ascunsă bine, bine de tot.

Când cântăm prin casă deşi chiar şi noi ştim că ne iese atât de prost încât dacă ne-ar auzi tot blocul, s-ar tăia bilete ca la circ. Dar dacă nu am mai cânta, bărbaţilor noştri li s-ar face dor de prosteala asta simpatică.

Când vorbim cu ei despre sport deşi noi habar n-avem despre cine este vorba. Noi întreţinem discuţia aşa, ca să se simtă ei bine. Sau, hai să mă laud, poate mai sunt şi femei ca mine, cărora le place fotbalul, handbalul, tenisul şi luptele K1.

Când îi sărutăm de noapte bună şi bună dimineaţa deşi noi dormeam şi asta înseamnă să ne trezim ca să îi băgăm puţin în seamă. Merită, ca să aibă dimineţi frumoase şi nopţi liniştite sau pasionale, după caz.

Pregătirea mesei când ei vin de la serviciu sau din oraş şi noi părem sau chiar suntem implicate şi pregătim cu drag masa pentru doi. Nu vi s-a întâmplat să fiţi în bucătărie şi el să vină să vă ia în braţe şi să vă sărute pe gât?

Când zâmbim şiret şi le spunem ,, Hai, ştiu că mă iubeşti„. Asta mai ales după ce am făcut o boacănă sau când vrem să obţinem ceva. Da ştiu, suntem nişte mici profitoare, dar şi lor le place.

Când ne speriem de un gândac sau de un păianjen deşi la serviciu conducem o echipă de oameni sau avem de-a face cu chestiuni complicate. Nu-i nimic, îi facem să se simtă aşa, ca nişte mari ocrotitori.

Faptul că uneori chiar le citim gândurile şi nici nu apucă bine să termine o frază că noi deja dăm completarea.

Când ne împotmolim şi cerem disperat ajutorul indiferent că este vorba despre fermoarul înţepenit de la rochie, cizmele care nu ne ascultă, becul care s-a ars. Şi culmea, soluţia este de fapt foarte la îndemână dar nouă ne place să ne plângem.

Te regăseşti?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter