Unica Fashion Week, Ziua 3: Carmen Negoiţă recomandă ţinuta de călătorie

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Ţinuta de călătorie sau ţinuta de avion, aşa cum îi place lui Carmen Negoiţă să o numească, este vedeta zilei cu numărul 3.
A fost poate, cea mai rapidă alegere pe care a făcut-o fashionista dintr-un motiv foarte simplu: „Acesta este genul meu de outfit!”

În principiu, atunci când plecăm în călătorie ne gândim pe ultimul plan la ţinută, însă acest obicei trebuie schimbat. Modul în care arătăm este foarte important indiferent de momentul zilei sau de situaţia în care ne aflăm.

Ţinuta de călătorie şi cerceii Mickey Mouse

Pentru ţinuta de călătorie, Carmen Negoiţă a mers pe o combinaţie simplă, dar foarte chic, mizând foarte mult pe detaliile pline de personalitate. „Astazi vom vorbi despre călătorii, un subiect care mie îmi place foarte mult şi sper că şi dumneavoastră. Pentru această ocazie, puteţi miza pe O pereche de pantaloni lungi, un tricou lejer şi o jachetă cum este aceasta de baseball, care va aduce un aer chic ţinutei dumneavoastră. Dacă sunteţi mai îndrăzneţe puteţi să alegeţi o şapcă de baseball,un model la mare căutare printre fashionistele din ziua de astăzi. Ca să nu treceţi neobservate şi pentru un plus în ţinută, fiţi atente la detalii. Eu am ales o pereche de cercei cu Micky Mouse. De asemenea, geanta supradimensionată este un must have al ţinutei dumneavoastră!”.

„Fac ţinute, le pozez şi apoi aleg din albumul foto”

Foarte ocupată, mereu în lipsă de timp, bloggerul de fashion Carmen Negoiţă are un stil aparte de a-şi organiza garderoba şi outfit-urile pe care le poartă la diversele evenimente la care merge. “Mă relaxează foarte mult să alcătuiesc ţinute. Îmi fac timp mereu pentru acest lucru. Le iau, le combin, le asortez şi le potrivesc accesoriile, apoi fac poză la umeraş, la ţinuta respectivă. Ca să câştig timp şi să nu stau o mie de ani să mă gândesc cu ce mă îmbrac la nu ştiu ce recepţie, cu o zi înaintea unui eveniment, răsfoiesc fotografiile pe care le-am salvat, mă uit pe ele ca într-un album şi îmi aleg ţinuta potrivită. Am câştigat mult timp procedând astfel, iar acum recomand tuturor această reţetă”, a declarat Carmen Negoiţă pentru un tabloid.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter