Top 5 piese must have din catifea

De Unica.ro, pe
Toamna trecuta, catifeaua a jucat rolul principal si pe podiumuri, si in garderobele noastre. Dar cine spune ca nu mai e actuala? Iti prezentam cateva piese pe care le poti achizitiona fara retineri si care vor face deliciul outfiturilor tale din acest sezon. Catifeaua isi pastreaza proprietatea-cheie de-a aduce un plus de eleganta in orice context, fie ca o porti in timpul zilei sau ii dedici o seara in oras.

Sacul cu franjuri

L-ai vazut deseori integrat în tinute de street style si este o alegere perfecta si pentru tinutele de seara. Il poti purta la total look din catifea.

geanta din catifea

Shop the look:

departmentstore.ro, 199,90 lei

Rochia petrecuta

Orice fashionista trebuie sa aiba in garderoba o rochie din catifea, iar daca aceasta are o croiala atipica, cum este cea de mai jos, cu atat mai bine.

rochie din catifea

Shop the look:

departmentstore.ro, 890 lei

Costumul

Costumul din catifea e optiunea ideala daca iti doresti un look sofisticat. Poarta sacoul direct pe piele pentru un efect sexy si stylish.

costum din catifea

Shop the look:

departmentstore.ro, 1.350 lei

Sport

Un item sport, din catifea, poate fi acel element surprinzator care transforma o tinuta. Poarta acest top cu fuste midi din tricot ori tot din catifea sau cu pantalonii de mai jos.

bluza catifea

Shop the look:

departmentstore.ro, 199,90 lei

Pantalonii

Acesti pantaloni largi, din catifea, sunt foarte versatili, poti obtine un look sporty, daca adaugi un sweatshirt, ori unul elegant, dacă il mixezi cu un top din dantela si un sacou.

costum catifea

Shop the look:

departmentstore.ro, 649 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter