Tendinţe toamnă 2011: cercei preţioşi şi cercei cool

De Diana Sorescu, pe

În sezonul rece, în materie de cercei, avem două trenduri distincte: mizăm şi pe bijuteriile preţioase, dar şi pe cerceii artistici, cu fulgi, pene, mărgele de sticlă şi metale comune.

Cercei trendy

Designerii bijutieri recomandă pentru sezonul rece două tipuri de cercei: modele luxoase, cu diamante, smaralde, safire sau rubine, cu un design complex, rafinat, dar şi cercei artistici, cu flori, stele, fluturi, pene şi mărgele de sticlă.

Nicole poartă o superbă pereche de cercei candelabru, încrustaţi cu zeci de diamante. Modelul are la bază rotunjimile, într-o superbă împletitură de cercuri de diferite dimensiuni.  Cântăreaţa i-a purtat la un eveniment de covor roşu, asortaţi unei rochii elegante.

Printul cu stele e vedetă în sezonul rece, aşă că bijutierii s-au aliniat trendului. Cerceii micuţi, cu şurub, în formă de stea, sunt în vogă. Poţi merge pe auriu sau argintiu, însă şi modelele cu cristale colorate arată fantastic.

Cerceii creolă nu se vor demoda niciodată, asta e clar! Schimbarea din sezonul actual? Nu mai avem cercuri perfecte, simple, ci metale uşor îndoite, vălurite, în câte două rânduri, sau împodobite în stil hippie.

Tendinţe toamnă 2011: cercei preţioşi şi cercei cool

Cerceii artistici sunt cel de-al doilea trend pe care bijutierii mizează. Vorbim de piese stilizate, decorate cu pene de păun, fulgi coloraţi, mărgele din sticlă, inimioare, semne psychedelice, fluturi, fulgi de nea şi multe alte forme interesante.

Heidi Klum şi Jessica Simpson poartă cercei scumpi, însă noi ne putem îndrepta atenţia spre gablonţuri, care sunt mult mai ieftine, dar de efect.

Tendinţe toamnă 2011: cercei preţioşi şi cercei cool

Tu ce cercei porţi toamna asta? Ce modele ţi-ai cumpărat?

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter