Ce purtăm pe cap în sezonul rece? Iată 4 idei!

De Diana Sorescu, pe

Pentru multe femei, sezonul rece vine şi cu un stres: nu ştiu ce să poarte pe cap! Ne-am inspirat de la vedete şi vă facem 4 propuneri chic!

Căciuli şi pălării

 
Dacă eşti o persoană care adoptă un stil elegant, o pălărie fedora o să îşi facă întotdeauna datoria. Olivia Palermo o poartă cu paltoane lungi, cu jachete din blană, ba chiar cu sacouri groase, dublate.
 
Dacă ţi se pare totuşi prea mult, ai la îndemână o altă variantă, propusă de Kylie Minogue: un turban chic din angora, mohair sau lână moale, tricotat cu ochiuri mari. Poţi opta pentru orice culoare, de la maro la camel, galben muştar sau albastru cobalt, în funcţie de preferinţe. Ceea ce este interesant este că îl poţi confecţiona singură!
 
Pentru acelea dintre voi care preferaţi stilul sporty-chic, o căciulă haioasă, cu ciucure din blană, este modelul ideal! Cheryl Cole a combinat-o cu o jachetă parca, jeanşi şi botine cu platformă.
 
Taylor Swift adoră căciulile tricotate şi le poartă cu foarte mult stil. Are o colecţie impresionantă, cu toate culorile. În această poartă varianta pe roşu, pe care a mixat-o la o ţinută de iarnă all black.
 
Tu ce porţi pe cap când e frig afară?
 
Ce purtăm pe cap în sezonul rece? Iată 4 idei!
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter