Poze: 2 rochii colorate la premiile BAFTA 2013. Care îţi place mai mult?

De Erika Chivu, pe

Jessica Chastain şi Marion Cotillard au fost printre puţinele vedete care au purtat culori puternice la premiile BAFTA 2013. Cum ţi se pare rochiile lor?
Dacă majoritatea vedetelor au purtat culori neutre şi pasteluri, Jessica Chastain şi Marion Cotillard au avut curajul să aleagă culori puternice. Au fost printre puţinele apariţii colorate la premiile BAFTA 2013, care s-au acordat aseară, la Londra.
Deşi a fost criticată de unii pentru alegerea rochiei, Marion Cotillard merită o bilă albă măcar pentru faptul că a ales o rochie colorată, de un galben solar, vesel şi optimist. Creaţia Dior a avut drapaje pe şolduri şi o inserţie transparentă abia vizibilă.
Marion Cotillard îşi poartă sânii şi pe frunte
Jessica Chastain în schimb a avut o apariţie fără cusur. Frumoasa roşcată a ales o rochie Roland Mouret de un albastru regal foarte frumos care s-a potrivit de minune cu tenul ei şi culoarea părului. Ziua de ieri a fost cu emoţii pentru actriţă care era cât pe ce să rateze apariţia de la BAFTA, avionul ei având întârziere din cauza vremii rele.
Sexy! Jessica Chastain, într-o rochie foarte transparentă la Tony Awards
Care din cele două rochii îţi place mai mult?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter