Ce penibil! Nicki Minaj apare cu sânii goi într-un videoclip. Vezi pozele!

De Adina Radu, pe

Nicki Minaj nu mai ştie ce să facă pentru a atrage atenţia. După ce a apărut în public cu tot felul de ţinute penibile, acum a decis să se dezbrace. Uite cum apare în noul ei videoclip!
Noul videoclip al lui Nicki Minaj, „Freaks”, este o colaborare cu artistul French Montana şi pentru succesul duetului, cântăreaţa a decis să se „sacrifice”, arătându-şi sânii.
Ea apare într-o jachetă aurie minusculă, descheiată, şi fără sutien. În schimb, Nicki şi-a ascuns sânii lipindu-şi nişte steluţe colorate pe sfârcuri.
nicki minaj
Videoclipul are deja peste patru milioane de vizualizări pe Youtube pentru că, evident, toată lumea a fost curioasă să vadă sânii siliconaţi ai lui Nicki Minaj – vedeta s-a operat acum câţiva ani şi se pare că poartă măsura DD la sutien. Chiar şi aşa, clipul nu prea a fost pe placul publicului, unii considerându-l de-a dreptul pornografic.
Evident, nu este primul clip îndrăzneţ al lui Nicki Minaj, dar de data asta parcă a exagerat puţin. Probabil că nu mai are nicio şansă să devină o artistă rap serioasă, cum spunea că şi-ar dori.
nicki minaj
Pe de altă parte, nici French Montana, partenerul ei din clip, nu este uşă de biserică. Săptămâna trecută, el a fost implicat într-un incident violent în care o persoană a fost împuşcată şi a murit. Artistul a ngat că el ar fi fost ţinta atacului.
nicki minaj
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter