Pantofii masculini: trebuie sa ii ai toamna aceasta!

De Unica.ro, pe
Din cauza temperaturilor scazute, odata cu venirea toamnei optiunile in privinta pantofilor se restrang; ghetele si cizmele par sa fie singurele variante intre care poti sa pendulezi. Dar, ce parere ai despre pantofii masculini? Cu siguranta bifeaza toate criteriile pe care le-ai putea avea: sunt confortabili, caldurosi si arata foarte stylish! Descopera in continuare ce pantofi masculini trebuie sa ii ai toamna aceasta!

Pantofii masculini se regasesc in mai multe stiluri: de la clasicii mocasini, la brogues, care includ pantofii tip oxford sau derby. Pantofii oxford, spre deosebire de cei derby, au carambii inchisi, cusuti si sunt considerati mai eleganti. Nu variaza doar stilul pantofilor masculini; in ultimii ani designerii au inovat foarte mult in privinta platformei. Dincolo de material, culori, texturi si accesorii, talpa supradimensionata in stilul anilor ’70 s-a bucurat de un mare succes. Pantofii cu talpa supradimensionata Stella McCartney Flatforms sunt un mare hit printre trendsetteri si concureaza cu platformele cu talpa curcubeu de la Gucci.

Indiferent de stilul lor, pantofii masculini vor completa cu siguranta o tinuta in cel mai cool mod. Se potrivesc de minune in tinute feminine, pentru ca stilul lor constrastant va potenta feminitatea unei rochii diafane, inflorata, a unei fuste midi plisate sau a unui pulover supradimensionat, purtat pe post de rochie.

In contrast, se potrivesc de asemenea in tinute de inspiratie masculina, carora le vor accentua intentia efectului masculin. Gandeste-te la un mix intre un sacou si pantaloni asortati in carouri; o pereche de pantofi masculini ar fi, in acest caz, cei mai potriviti pentru completarea tinutei. Vor arata la fel de bine cu o pereche de pantaloni cu vipusca sau o pereche de boyfriend jeans, un tricou alb si o jacheta biker din piele.

Acum ca stii cum sa ii porti, descopera in continuare ce pantofi masculini trebuie sa ii ai toamna aceasta!

Mocasinii din catifea

pantofi masculini

SHOP NOW departmentstore.ro, 139.90 lei

Pantofii Oxford cu franjuri

pantofi masculini

SHOP NOW departmentstore.ro, 399.90 lei

Pantofii Derby cu talpa moderna

pantofi masculini

SHOP NOW departmentstore.ro, 469.90 lei

Mocasinii din lac

pantofi masculini

SHOP NOW departmentstore.ro, 139.90 lei

Pantofii Derby cu platforma

pantofi masculini

SHOP NOW departmentstore.ro, 519.90 lei

Mocasinii rosii cu pietre

pantofi masculini

SHOP NOW departmentstore.ro, 249.90 lei

Pantofii Derby argintii

pantofi masculini

SHOP NOW departmentstore.ro, 199.90 lei

Text: Bianca Chivaran;

Foto: Imaxtree.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter