Vopsită sau naturală? Cum îi stă mai bine cântăreţei Nicky Minaj?

De Geo Berciu, pe

Nicky Minaj este cunoscută pentru schimbările de look extreme, dar ultima a fost cu adevărat „incredibilă”: a revenit la normal.

Nicky Minaj a apelat la o schimbare dramatică de look, artista mizând acum pe naturaleţe şi simplitate. Ea a decis că a venit momentul sa renunţe la extensii şi la culorile electrice în care îşi vopsea părul şi să adopte un look natural.
Vopsită sau naturală? Cum îi stă  mai bine cântăreţei Nicky Minaj?

Nicky Minaj este cunoscută pentru schimbările de look extreme. O transformare uluitoare a fost atunci când din blondă, vedeta a ajuns peste noapte o „fată verde cu părul pădure”. Numai aceste schimbări frecvente au avut urmări nedorite: părul a început să-i cadă şi pentru a-şi  epata publicul, cântăreaţa a fost nevoită să recurgă la peruci pentru a nu-şi agresa prea tare părul.
Vopsită sau naturală? Cum îi stă  mai bine cântăreţei Nicky Minaj?

Cea mai uimită de transformare a fost chiar Nicki Minaj, care a declarat: „să apar în faţa camerelor fără rujul meu roz sau genele imense, nu ştiu, parcă m-am simţit goală”. Important este însă faptul că fanii s-au declarat de-a dreptul încântaţi de noua imagine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter