Cum să creezi o ţinută office din noile tendinţe

De Revista JOY, pe

În moda office trebuie să renunţi la stereotipuri şi să începi să aduci accente fresh şi cool ţinutei tale de birou, apelând la noile tendinţe. Astfel, îţi propunem 5 trenduri importante ale noului sezon pe care le poţi adapta cu usurinţă la o ţinută office.

Dungi colorate

Combinatia denim plus dungi colorate este una foarte trendy. Pentru a da un accent sobru tinutei, apeleaza la un blazer intr-o nuanta neutra. Vei obtine o tinuta lejera, in ton cu noul anotimp. De asemenea, poti opta pentru o rochie cu acest imprimeu, intr-o croiala retro, la care sa adaugi un sacou mini, monocrom.

Black&white

Pentru ca acest trend revine constant in moda, ai nevoie de o abordare mult mai fresh. Astfel, renunta complet la combinatia costum negru plus camasa alba, inversand look-ul cu un costum alb plus top negru si pantofi negri, vei obtine o tinuta mult mai chic. O alta varianta este sa optezi pentru acelasi blazer alb, o pereche de pantaloni negri cu dunga verticala alba intr-o parte si o bluza cu imprimeu geometric alb negru precum cel in patratele, vezi optine un look office, foarte cool.

Vezi continuarea pe e-joy.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter